To je to što me zanima!

Gotovina je u zatvoru slikao, Markaču ugradili premosnice

Gotovina se nakon nepravomoćne presude vratio svojim uobičajenim aktivnostima u pritvoru, slikanju i treniranju. Markača su liječnici operirali i ugradili mu premosnice
Vidi originalni članak

Prvostupanjska presuda koja je donesena u travnju prošle godine najviše je pogodila generale Gotovinu i Markača. Željko Dilber je nakon posjete u svibnju prošle godine rekao kako je Gotovinu presuda šokirala no stabilizirao se i stanje mu je bolje. Rekao je i da se Ante vratio svojim uobičajenim aktivnostima u haškom pritvoru, slikanju i treniranju. Ostale je zatvorenike redovito pobjeđivao u tenisu. U posjete su mu dolazili supruga Dunja i sin.

Markaču je prvostupanjska presuda puno teže pala nego Gotovini.Njegovo se zdravstveno stanje nakon presude pogoršalo, a u lipnju ove godine su ga operirali liječnici na kardiovaskularnom odjelu Sveučilišne klinike u Leidenu u Nizozemskoj. Ugradili su mu nekoliko premosnica te se nakon operacije uspješno oporavio u bolnici u zatvoru Scheveningenu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • analovekaja 15.11.2012.

    Vratite naše generale.............

  • ivicap 09.11.2012.

    Svi komentari su suvišni.General Gotovina je za Hrvatsku bez sumnje najzaslužniji da mi jesmo uopče hrvatska.(namjerno sam stavio malo slovo jer od H.još nemamo ništa.Kad se vrati general, jaču biti ponosan na ljepu našu.Da kažem da su oni koji su uništavali, bogatili se i unštavali pošten narod od kojeg ova država živi( ne živimo od pantovčaka i ostale gamadi) morali bi biti u Lepoglavi a ljudi koji su im to omogučili ,su u zatvoru.Borci i oni koji su proljevali krv za hrvatsku ,oni su iskoristili.Da se mene pita,kao u kini.JAVNO!!!Na maksimiru na centru.Ulaznice nema.

  • japanokinez 08.11.2012.

    Čuj, uobičajenim aktivnostima??? S takvim uobičajenim aktivnostima ja bi mogao biti u tom zatvoru 200 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare