To je to što me zanima!

Gotovina se u vratio slikanju i treniranju, Markaču još teško

Gotovinin prijatelj Željko Dilber posjetio ga je ovih dana u haškom pritvoru i rekao da je sada bolje. U Haagu ga je nakon presude posjetila i supruga Dunja s djecom
Vidi originalni članak

Ante Gotovina se nakon šokantne prvostupanjske presude vratio starim aktivnostima u haškom pritvoru, slikanju i treniranju, piše Jutarnji list. Gotovinin prijatelj Željko Dilber posjetio ga je ovih dana i rekao da se stabilizirao i da je sada bolje. U Haagu ga je nakon presude posjetila i supruga Dunja s djecom. 

Josip Klem iz Udruge specijalaca posjetio je Mladena Markača te je rekao da kako je on bolestan sve mu ovo teško pada, ali da se drži.

>>> Više pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • sweet01 15.05.2011.

    Rastko! Pokrij se

  • sweet01 15.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • sweet01 15.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare