To je to što me zanima!

Gotovinin odvjetnički tim dobio pojačanje, Švicarca Mettrauxa

Mettraux je bio jedan od branitelja Ljube Boškoskog i Sefera Halilovića, a oboje su oslobođeni. I odvjetnički tim generala Mladena Markača trebao bi dobiti pojačanje
Vidi originalni članak

Švicarski odvjetnik Guénaël Mettraux pridružio se odvjetničkom timu generala Ante Gotovine, doznaje Dnevnik.hr. Mettraux je bio jedan od branitelja Ljube Boškoskog i Sefera Halilovića, a oboje su oslobođeni. 

Goran Mikuličić, odvjetnik generala Mladena Markača, potvrdio je da i oni pregovaraju o dolasku pojačanja u njihov braniteljski tim te da će rezultati pregovora biti poznati za nekoliko dana. Dodao je i kako je žalba na presudu, koju moraju predati do 16. svibnja, u završnoj fazi.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • l0pov 14.05.2011.

    Pa zar vi zaista mislite da ovoj Vladi treba Gotovina na slobodi? Pa to je za njih bomba. Gotovina je čovjek koji bi u pet minuta mogao dignuti Hrvatsku na noge... Zar mislite da Evropi koja nas je zgrabila iskorištavati i našoj ptplaćenoj bandi on paše na slobodi? Zašto su oslobodili onog ratnog profitera, a Gotovinu ostavili u zatvoru? I uopće me ne bi začudilo da su " njegovi" odvjetnici radili po naputku, zna se... koga!

  • lacoste1 14.05.2011.

    nabijem EU vratite nam nase heroje ( mijenjamo hrvatsku vladu za generale) :D pozdrav svim HR BRANITELJIMA !!!!!!!!!!!

  • giustizia 14.05.2011.

    Bojim se da je ovo jos jedno uzaludno bacanje novaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare