To je to što me zanima!

Građani izvrijeđali SDP-ovce: "Lopine, sve vas treba gaziti"

Performans SDP-ovaca je odgovor na odluku Prekršajnog suda u Splitu koji je kaznio petodnevnom zatvorskom kaznom sedmoricu mladića koji su izvrijeđali Janicu Kostelić
Vidi originalni članak

Kao što su i najavili SDP-ovci Peđa Grbin, Arsen Bauk i Bojan Glavašević danas su stali pred građane u centru Zagreba i dopustili im da ih izvrijeđaju. No, većina ljudi koji su im se obratili kritizira vlast, umjesto da ih direktno vrijeđa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Lopine, treba vas gaziti - rekao je jedan građanin Arsenu Bauku.

- Je li Orsat Miljenić tu. Radi Ovršnog zakona ću mu gušu stisnuti. Ali to će ispasti prijetnja - je jedna žena Ivanu Pernaru iz Živog zida koji se pridružio kolegama zastupnicima. Potom se obratila Bauku. 

- Dobar je pokazatelj da je ovdje više novinara i televizija nego građana. Ovdje ja ne vidim 10 građana koji bi vam nešto htjeli reći. Građani su prestrašeni i svega im je dosta - kazao je prolaznik.

Performans SDP-ovaca je odgovor na odluku Prekršajnog suda u Splitu koji je u nedjelju popodne osudio na petodnevnu zatvorsku kaznu sedmoricu od 12 mladića privedenih u subotu zbog narušavanja javnoga reda i mira na trajektu na liniji Split-Supetar i u supetarskoj luci, te vrijeđanja hrvatske sportašice i državne tajnice za sport Janice Kostelić.

Među građanima koji su došli uputiti uvrede bila je i zviždačica Vesna Balenović, a među političarima nisu bili samo SDP-ovci nego i Ivan Pernar iz Živog Zida. Pozvao je Vesnu Balenović da mu dostavi prijedlog zakona o zviždačima pa će ga, kaže, uputiti u Sabor.

Idi na 24sata

Komentari 209

  • kordunaš59 13.06.2017.

    ****Admin****: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.  

  • listovača 13.06.2017.

    Interesantno je da je broj terorista narastao sa 12 na nekoliko desetaka.

  • ina67 12.06.2017.

    Koliko vas ima koji vrijeđate, ali junačko srce pokazati tamo gdje je trebalo zatajilo je, pa sad to nazivate populizmom, a ja mislim da bi se svi političari trebali spustiti među ljude i čuti što im narod ima reći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare