To je to što me zanima!

Građani u rijeci Krapini našli 46 ručnih bombi, streljivo...

Policija moli građane da eksplozivna i druga opasna sredstva ne odbacuju u jarke, kanale, potoke, rijeke, kontejnere, šume i  sl., jer time direktno dovode u opasnost ljude
Vidi originalni članak

U nedjelju u Zaprešiću, a nakon dojave građana, policijski službenici protueksplozijske zaštite iz rijeke Krapine izvadili su veću količinu oružja.

Sveukupno je uklonjeno 46 komada ručnih bombi, 376 komada streljiva raznih kalibara i 13 okvira za razne vrste oružja.

Policija na sve građane da pokažu maksimalnu odgovornost i brigu za sigurnost, kako svoju tako i svojih sugrađana te mole da eksplozivna i druga opasna sredstva ne odbacuju u jarke, kanale, potoke, rijeke, jezera, kontejnere, šume i  sl., jer time direktno dovode u opasnost sve osobe koje mogu doći u doticaj s tim sredstvima.

Na kraju napominju i upućuju sve građane koji nelegalno posjeduju eksplozivna i druga opasna sredstva da iskoriste mogućnost dragovoljne predaje eksplozivnih sredstava, oružja i streljiva bez snošenja sankcija za posjedovanje istih sukladno članku 97. Zakona o oružju. 

Dovoljno je nazvati 192, izjaviti da želite dragovoljno predati eksplozivna sredstva, oružje ili streljivo, a osposobljeni policijski službenici će doći do Vas u civilnom vozilu i u civilnoj odjeći te na siguran način preuzeti opasna sredstva i na taj način učiniti okolinu sigurnijom – što je i opisano u akcijama „Zbogom oružje“ i „Manje oružja - manje tragedija“.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jo2hn8ny 12.06.2017.

    Netko se rješava neperspektivnog UBS-a.

  • Usora1 12.06.2017.

    izgleda nije islo po planu preko grane pa se dileri rijesili "tereta".

Komentiraj...
Vidi sve komentare