To je to što me zanima!

Građanska akcija dočekuje Thompsona: "Plati porez"

Ususret koncertu Marka Perkovića Thompsona u porečkoj dvorani Žatika, aktivisti Građanske akcije izrazili su svoje negodovanje i pozvali Thompsona da plati porez
Vidi originalni članak

Ususret koncertu Marka Perkovića Thompsona u porečkoj dvorani Žatika, koji će se održati 31. kolovoza, istarski ogranak Građanske akcije jutros je izveo još jednu akciju, kojom želimo naglasiti da reanimacija desničarskih, fašističkih, ksenofobnih i dižem-ruku-u-zrak-da-pokažem-dokle-su-narasli-kukuruzi intencija nije i nikad neće biti dobrodošla u Istri i Poreču, piše u srijedu na Facebook stranici Građanske akcije.

- Uz to, valja podsjetiti sve one koji će se sada dići na stražnje noge i reći da pljujemo tog časnog domoljuba da njegova tvrtka MOLI I RADI d.o.o. nije u sustavu PDV-a iako je sasvim izvjesno da prodajom karata za koncerte itekako prelaze limit za obvezni ulazak u taj sustav. No, on se očito ponovno dosjetio kako nastaviti izbjegavati poreze u ovoj državi. Koju tako silno voli. Plješćemo! Antifašizam, convivenza i multikulturalnost glavne su značajke ovih prostora, i nastup osobe kao što je MPT, koja nazivno ističe domoljublje, a znamo da je isti taj veliki domoljub odbio nastupati besplatno za hrvatske branitelje, pljuska je svakom iole razumnom čovjeku, i ne možemo ne izraziti u najmanju ruku čuđenje, da ne kažemo i ogorčenje, što je za nekoliko škuda prodan obraz grada. I stoga, ponavljamo: Thompsonu NO PASARAN! - objavila je Građanska akcija.



Idi na 24sata

Komentari 93

  • debela645 29.08.2013.

    kaže meni moja susjeda istrijanka, znaš kad istrijan j... ženu, e kad bosanac ode na godišnji

  • VeritasVincit 28.08.2013.

    Građanska Akcija ? Kakvi su sad pak to ?

  • Lijepo vrijeme 28.08.2013.

    Molim Vas pročitajte ovaj tekst iz evanđelja te ga probajte proučiti! "Ne sudite da ne budete suđeni! Jer sudom kojim sudite bit ćete suđeni. I mjerom kojom mjerite mjerit će vam se. Što gledaš trun u oku brata svojega, a brvna u oku svome ne opažaš? Ili kako možeš reći bratu svomu: 'De da ti izvadim trun iz oka', a eto brvna u oku tvom? Licemjere, izvadi najprije brvno iz oka svoga pa ćeš onda dobro vidjeti izvaditi trun iz oka bratova!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare