To je to što me zanima!

Građanska akcija: Hoćemo posao, sindikati, sramite se

Aktivisti Građanske akcije izvjesili su transparent na križanju Branimirova-Držićeva u Zagrebu. Time žele istaknuti da zaslužuju bolje od onog što im politička elita nudi
Vidi originalni članak

Danas podsjećamo sindikate na njihovu temeljnu svrhu: borba za radnička prava. Kad nam Krešimir Sever poručuje "Ovo je bila odlična godina za Sindikate" ili kad Vilim Ribić svoj sindikalni doprinos mjeri kroz izgradnju novog Sindikalnog doma, ili kad nam se Ozren Matijašević ruga iz državnog stana, nama nezaposlenima ne prostaje drugo nego ih podsjetiti da nisu sami sebi svrha. Napisali su to aktivisti Građanske akcije. Oni su su u ponedjeljak navečer na križanju Branimirove i Držićeve postavili transparente kojima kritiziraju sindikate.

- Ovo što smo napisali nema nikakvu "dubokoumnu" poruku. Poruka je vezana za temeljni ljudski osjećaj - osjećaj srama! Sramite li se - naveli su iz Građanske akcije.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • p i j e v a c 10.05.2011.

    Vidli ste kolike plaće i povlastice imaju sindikalni čelnici!Čemu se onda čudite?Pa njima je dobro...

  • mali_plavi 09.05.2011.

    Kad će neradnici prestat srat po Kosorici i počet radit nešto konkretno. Mogli su se skupit pa oprat koju fasadu koju su pošarali smiješnim pozivima na prosvijede i rušenje vlade. To bi bio posao. Ili oprat koji grafit protiv Mamića. Šarotine na svakom uglu a Mamić ne odlazi...

  • IgorŽivić 09.05.2011.

    Tjesi me cinjenica da su ubrzo izbori, pa ce biti smjena vlade...A ono sto me brine jest da kada su bili prosvjedi samo sacica ljudi je izasla na ulice, a sada su i ti prosvjedi nestali... Al smo slozni narod... Niti za promjene nam se ne da boriti, bolje je piti kavu na spici, jelte!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare