To je to što me zanima!

Građanska akcija pozvonila je Perkoviću, nije otvorio pa otišli

Nešto iza 17 sati desetak aktivista došlo je na Perkovićevu adresu u Zagrebu, ali ubrzo su se razišli. Poručili su da će Perkovića i dalje loviti po gradu
Vidi originalni članak

Građanska akcija nije uspjela u svom naumu da građanski uhiti Josipa Perkovića i preda ga Njemačkoj.

Nešto iza 17 sati desetak aktivista došlo je na Perkovićevu adresu u Zagrebu. Pozvonili su, ali nitko im nije otvarao nakon čega su se razišli. Najavili su da će Perkovića i dalje 'loviti' po gradu, a pozvali su i sve građane da im jave ako imaju više informacija o tome gdje bi on mogao biti. 

- Policija je jučer između 14 i 15 sati evakuirala Perkovića iz Bauerove, zaustavivši pritom cijeli promet u užem centru grada, i odvezla u nepoznatom smjeru u štićenoj koloni pod rotirkama - tvrde aktivisti. 

Aktivisti su priznali da su Perkovića samo namjeravali zamoliti da pođe s njima u njemačku ambasadu odakle bi bio prebačen u Njemačku gdje ga traže zbog ubojstva. Dodali su i da njih zapravo ne zanima ubojstvo Stjepana Đurekovića nego žele, između ostalog, saznati kako je Perković umiješan u instaliranje Franje Tuđmana na vlast u Hrvatskoj, te njegova umiješanost u proces privatizacije. 

Zahvalili su Veleposlanstvu Republike Njemačke koje je danas produžilo radno vrijeme kako bi prihvatili Perkovića ako ga se Građanska akcija 'dočepa'.

- Već i vrapci na grani znaju da je bolje dobiti triper, rak pluća i amputaciju obje noge, i to sve u isto vrijeme, nego Građansku Akciju na vratu. Perkoviću, gotov si - zaprijetili su na svojim Facebook stranicama. 

Građanska akcija će u zatvor ako 'uhite' Josipa Perkovića

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Baki333 21.10.2013.

    Cija je to bedastoca, ko su ti ljudi. Sad nas budu jos po gradu nepoznati psihopati proganjali.

  • jabbar 18.10.2013.

    Perkovića i tate današnjih političara,koji su s njim igrali taf-taf po Europi treba hitno transferirati našim prijateljima i vlasnicima.

  • Ana24_1 18.10.2013.

    Tko god i malo poznaje rad i djelo Gradjanske akcije, zna i da je ovo zezancija, ali sa veoma jasnom porukom. Naravno da ga nisu niti planirali uhititi, ali kao sto su i sami rekli: "Ovime smo skrenuli paznju na taj slucaj. I gurnuli ga u zizu javnosti. Nas aktivisticki zadatak je ukazivati a ne hapsiti". Policija je zatvorila centar grada i odvela Perkovica u nepoznato. Samo zato sto su oni najavili dolazak. GA, svaka cast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare