To je to što me zanima!

Grabar Kitarović: "Bljesak" je najavio krunu svih operacija

Hrvatska predsjednica izjavila je u Okučanima da je 'Bljesak' bio bitan jer je ponovno uspostavio prometnu komunikaciju između istočne i zapadne Slavnije, te je kao krunu svih operacija najavila "Oluju".
Vidi originalni članak

Predsjednica je naglasila kako joj je iznimno drago biti u Okučanima, na obilježavanju 22. obljetnice vojno-redarstvene operacije "Bljesak" kojom hrvatske oružane snage u nešto više od 30 sati oslobodile 500 četvornih kilometara teritorija pod okupacijom koja je sjekla istočnu i zapadnu Slavoniju, jer presijecala autocestu i željezničku prugu.

- Ta je operacija bila iznimno bitna, jer je najavila krunu svih operacija, a to je 'Oluja' koja je oslobodila veliki dio teritorija i stvorila pretpostavke za mirnu reintegraciju, poručila je Grabar Kitarović.

Čestitala je pritom svima koji su sudjelovali u operaciji "Bljesak", prisjetivši se svih poginulih branitelja.

Uz predsjednicu, na obljetnici su sudjelovali premijer Andrej Plenković, brojni ministri, pripadnici braniteljskih udruga, počasnih postrojbi i građani.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • MazingazBone 02.05.2017.

    Sramota scim se narod hrani..umjesto da se slavi otvorenje tvornica ili radnih mjesta..tu se slave borbene akcije di nevini ljudi su pogunilu.fuj fuj fuj

  • BDC 01.05.2017.

    Vidim nju vidim Dodika.

  • mostrubacija 01.05.2017.

    Šarcom po bandi :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare