To je to što me zanima!

Grabež u Lidlu: Ljudi kupovali po 30 pilića i pola tone šećera

Gledao sam malo akcije i pažnju mi je privukla ova povoljna piletina. Stigli smo oko šest jutros, a posljednji smo u redu - priča Pero Mitrović koji je došao u pratnji supruge...
Vidi originalni članak

Nakon višegodišnjeg čekanja, njemački trgovački lanac Lidl u Srbiji je danas napokon otvorio svoja vrata. Pred svih 16 prodavaonica u zemlji, od kojih je pet u Beogradu, stvorili su se redovi i to već u cik zore.

Kako javlja Blic, jedna Beograđanka pohvalila se da je kupila najmanje 30 pilića, a jedan Novosađanin se na otvaranju opskrbio s čak 500 kilograma šećera.

Prvi među državnim dužnosnicima koji je stigao i obišao Lidl prodavaonicu u ulici Vojislava Ilića u Beogradu je gradonačelnik Zoran Radojičić. Ovu Lidl trgovinu svečano je otvorio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Gledao sam malo akcije i pažnju mi je privukla ova povoljna piletina. Stigli smo oko šest jutros, a posljednji smo u redu - priča Pero Mitrović koji je došao u pratnji supruge i koji se nada da će, baš kao i u drugim zemljama, gdje je bio u Lidlu, moći kupiti svoj omiljeni sladoled. 

Piletina je, inače, u srbijanskom Lidlu na akciji i stoji 120 dinara po kilogramu (7,5) kuna, a šećer se prodaje za 44 dinara iliti 2,75 kuna za kilogram.

Idi na 24sata

Komentari 215

  • x00x 15.10.2018.

    identicno je bilo i kod nas

  • 12.10.2018.

    A jel imaju DM, Muller, Ikeu? Ma nema do Konzuma!

  • vekima 11.10.2018.

    Vucic nebi smio na odjel sa hranom...zapljuje sve dok priča.

Komentiraj...
Vidi sve komentare