To je to što me zanima!

Grad Sisak jedini u državi ima liste čekanja za pučku kuhinju

U Sisku je stopa nezaposlenih veća od 30 posto, a imaju i više od 5000 blokiranih. Sisak je uoči agresije na Hrvatsku bio među najrazvijenijim industrijskim gradovima
Vidi originalni članak

Sisački Crveni križ je na gradskoj tržnici Caprag otvorio Socijalnu samoposlugu. Od utorka počinje s radom za 150 korisnika kojima je Centar za socijalnu skrb donio rješenje o korištenju na temelju zajamčene minimalne naknade.

U Sisku je stopa nezaposlenih veća od 30 posto, a imaju i više od 5000 blokiranih i jedini u državi listu čekanja za pučku kuhinju.

Sisak je uoči agresije na Hrvatsku bio među najrazvijenijim industrijskim gradovima bivše države, a sada je pao na niske grane jer industrije gotovo nema. Mnoge bivše uspješne prijeratne tvrtke su propale, a ostatak također postupno tone. Među njima je i Sisačka INA - Rafinerija. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Bajac 05.02.2015.

    Drage kolege, Sisak je uništio rat, iz firmi je iscicavan novac za vrijeme rata, nakon toga nastavili su politišari i kvazi podobni a nesposobni direktori. Kada se samo sjetim Radonje(herbosa), Siscije, Segestice, Radnika, Auto-prometa, Žitnjaka, Bilogore, Staklenika, INE i Željezare. Šta naprave od našeg grada i kakvu budućnost našoj djeci...mamu im hebem lopovsku..

  • biciklistica 03.02.2015.

    sječam se kad je sisačka rafinerija bila div i kad se tamo lijepo živjelo,odonda sve uništeno,kriminal i krađe županice uništile grad

  • želja0000 03.02.2015.

    odite u savsku tamo ima na bacanje...strasno da neki imaju tolko a dr jadni gladni....

Komentiraj...
Vidi sve komentare