To je to što me zanima!

Grad Trogir predstavio bogatu povijest i kulturnu ponudu na turističkom sajmu u Švicarskoj

Turistička zajednica grada Trogira je od 1. do 4. veljače na štandu Hrvatske turističke zajednice bila je sudionik sajma u Švicarskoj
Vidi originalni članak

Grad Trogir je predstavio svoju bogatu povijest i turističku ponudu na najvećem turističkom sajmu u Švicarskoj FESPO Zürich, na kojem je Hrvatska ove godine zemlja-partner, priopćili su u ponedjeljak iz Turističke zajednice grada Trogira.

Turistička zajednica grada Trogira je od 1. do 4. veljače na štandu Hrvatske turističke zajednice bila je sudionik sajma.

IZLAGAČI IZ CIJELOG SVIJETA Hrvatska zemlja-partner na turističkom sajmu u Švicarskoj

- Riječ je o prestižnom i najznačajnijem turističkom sajmu u Švicarskoj fokusiranom na europske destinacije, koji je posjetilo više od 40 tisuća posjetitelja. Hrvatska je kao zemlja partner u središtu pozornosti na atraktivnom štandu predstavila svoju kulturnu i gastronomsku autentičnost te bogatu prirodnu i povijesnu baštinu - kaže se u priopćenju.

U okviru promidžbenih aktivnosti u Švicarskoj Trogir je imao priliku predstaviti bogatu povijest i graditeljsko umijeće koji čine temelj kulturne turističke ponude i zbog koje je gradska jezgra u cijelosti uvrštena na UNESCO-vu listu svjetske kulturne baštine, te prirodne ljepote, plaže, gastro ponudu i manifestacije.

PRVI U SVIJETU Venecija zatvara vrata turistima koji ne plate za ulaz: Mogu dobiti do 500 eura kazne

Švicarsko turističko tržište zadnjih godina raste, a u fokusu turističkih preferencija Švicaraca su kvaliteta i raznolikost turističke ponude zbog čega su promotivne aktivnosti na tom tržištu vrlo važne za predstavljanje, kažu u trogirskom TZ-u.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • SexyKisska 06.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare