To je to što me zanima!

Grad u velikoj tuzi: Uginuo im je najveći krokodil na svijetu

Mještani filipinskog gradića vjerovali su kako je Lolong bio star više od 50 godina, a uhvatila ga je skupina od 30 muškaraca nakon nekoliko smrti ribara na Filipinima
Vidi originalni članak

Cijeli grad na Filipinima tuguje za uginulim Lolongom, najvećim krokodilom koji je bio u zatočeništvu. Životinja je teška tonu i dugačka 6,5 metara, a ulovili su je prije 18 mjeseci. U nedjelju su Lolonga pronašli u njegovom kavezu kako beživotno leži naopako, javlja Phillipine Star

Mještani gradića Bunawan vjerovali su kako je Lolong bio star više od 50 godina, a uhvatila ga je skupina od 30 muškaraca nakon nekoliko smrti ribara. Bili su uvjereni da ih je ubio Lolong, koji je inače živio u moru kraj Bunawana. Lovili su ga tri tjedna te su ga namamili sa svinjom, a ulovili su ga tako da su bacili željezne kablove po njemu.

Krokodil se prije tri tjedna razbolio nakon što je progutao plastični kabel.  Veterinari su ga posjećivali svakoga dana i pokušali izliječiti, ali nisu uspjeli. 

- Ne znamo što je točno bilo s njim. Njegova smrt nam je potpuni misterij i moram priznati da sam zaista u depresiji - rekao je gradonačelnik Edwin Elrode. 

Dodao je kako je zavolio Lolonga, jer je on između ostalog donio i slavu njihovom gradiću. U ponedjeljak bi veterinari trebali utvrditi točan uzrok smrti krokodila.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 12.02.2013.

    barbari

  • BrankoStojković_1 12.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • little John 12.02.2013.

    Sada liju krokodilske suze

Komentiraj...
Vidi sve komentare