To je to što me zanima!

Građani Petrinje prosvjeduju: 'Grad nisu zgrade, grad su ljudi'

U Petrinji se okupilo nekoliko desetaka građana. Nezadovoljni su sporom obnovom grada koji je stradao u razornom potresu kraju prosinca. Kritike su uputili gradonačelniku Dumboviću
Vidi originalni članak

Nekoliko desetaka prosvjednika skupilo se u Petrinji. Nezadovoljni su sporom obnovom grada koji je razoren u potresu krajem prosinca. 

- Grad nisu zgrade nego ljudi. Želimo ostati u Petrinji - neke su poruke prosvjednika, a istovremeno i kritike upućenu gradonačelniku Darinku Dumboviću, javlja Dnevnik.hr. 2

On je prošlog tjedna obećavao da će stožer izlaziti na teren kako bi procijenio koliko nekome treba materijala, a kasnije će se voditi i evidencija o tome koliko je što uzeo, i to preko aplikacije. 

POTRES U BROJKAMA Na Banovini je od 28. prosinca zabilježen čak 931 potres: Par tisuća ljudi je zauvijek odselilo

- Pa gledajte mi smo 15 dana, mi smo ostali bez ijedne institucije, pa država je nekidan došla s kontejnerima, pa nisam ja Batman, je l' vi mislite da sam ja Batman - odgovorio je tada Dumbović na pitanje je li trebao to napraviti ranije, a ne nakon više od dva mjeseca od potresa. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • acid gambit 14.03.2021.

    birajte hdz i sdp biće nam bolje al u kue...

  • maromaro72 14.03.2021.

    Tuga ste bili, tuga i ostati.....

  • stari Joža 13.03.2021.

    Dumbović zna što radi. Materijal će biti suho zlato za 10 godina kad počne obnova i zato ga treba utopliti u skladišta. Šta će ovima materijal kad ne znaju što bi s njim, a on zna. Pa birajte ga opet, možda dobijete materijal jeftinije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare