To je to što me zanima!

Gradnja nasipa: 'Ovo je najveći dan u povijesti Metkovića...'

Sustav bi mogao biti dovršen do listopada 2014. godine. Izgraditi će 8 kilometara dugi nasip, od čega će dva kilometra biti na teritoriju BIH. Sve će stajati 40 mil. kn
Vidi originalni članak

Hrvatske vode i Konstruktor inženjering potpisali su u petak ugovor o početku radova na projektima obrane od poplava grada Metkovića, piše Slobodna Dalmacija.. Radi se projektu gradnje nasipa i pumpnih stanica koji će stajati oko 40 milijuna kuna. 

Sustav bi mogao biti dovršen do listopada 2014. godine, rekao je direktor Hrvatskih voda Jadranko Husarić. Dodao je kako će izgraditi osam kilometara dugi nasip, od čega će dva kilometra biti na teritoriju BIH. 

Gradonačelnik Stipe Gabrić-Jambo rekao je da je ovo najznačajniji dan u povijesti Metkovića. Istaknuo je kako Metković više neće tonuti zahvaljujući Vladi RH, Hrvatskim vodama i ministarstvu regionalnog razvoja.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ribić2 20.08.2011.

    Neznam više kako ovo nazvati kada ta osoba za koju nisam nikad glasao radi sebi političku promiđbu, i mojim novcima, dakle novcima iz proračuna. Za ovu količinu novca koju je potrošila vodeči kampanju, našim novcem, moglo se izgraditi dječjih vrtića ili staračkih domova, kojih ionako nedostaje. Kad bi taj trošak, svoje promocije, plačala iz svoje kase sigurno sa sobom nebi vodila svoju bulumentu, ovako kad MI plačamo može se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare