To je to što me zanima!

Gradonačelnik Bandić krsni kum Hančinom 17. djetetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U restoranu "Saće" u Novom Zagrebu gdje su krstili malenu okupili su se, uz gradonačelnika Bandića i suradnike, Mašićevi prijatelji i rodbina obitelji
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u subotu je krštenjem 17. djeteta naše najpoznatije Romkinje, Hanče Mašić, postao kum 110. put. Malenoj su prema romskom običaju odrezali pramen kose, a gradonačelniku zasvirali “Zbog jedne divne crne žene”. U restoranu Saće u Novom Zagrebu, gdje su krstili malenu, okupili su se uz Bandića i suradnike prijatelji i rodbina obitelji Mašić. Uživali su uz taktove romske glazbe, a sviračima su "lijepili" novčanice na čela. Hanča kaže da više sigurno neće rađati te da joj je i zbog toga neizmjerno drago što je gradonačelnik kum barem jednom njenom djetetu.
- 110. put isto mi je kao i prvi. O darovima ne volim govoriti pa tako neću ni sada. Nije bitno koliko će biti kumstava već da širimo ljubav i sreću - zaključio je Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • svi_smo_doma 08.12.2008.

    Hej Chewi - nisu ti to Hrvati, to ti je neka druga rasa u kojoj je normalno da žena do 40-te narodi pol\' simfonijskog orkestra!

  • banja 07.12.2008.

    Ajde neka ima i jedna Emina a da je krštena !

  • danty032 07.12.2008.

    Trebao joj je Bandić objasnit da postoji spirala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare