To je to što me zanima!

Gradonačelnik Ivan Penava ipak dolazi na prosvjed u Vukovaru: 'Za nasilje nema opravdanja...'

Penava kaže kako je prosvjed od samog početka imao njegovu podršku. 'No, sutra ću i kao roditelj, biti uz sve roditelje i građane Vukovara', kaže
Vidi originalni članak

Na prosvjeda protiv nasilja koji su za subotu u Vukovaru najavili roditelji napadnutih maloljetnika u tučnjavi prošli vikend, bit će nazočan i gradonačelnik Ivan Penava jer su ga osobno pozvali organizatori, iako su političari pozvani da ne dolaze, rekli su u petak iz gradske uprave.

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI Penava za nasilje u Vukovaru okrivljuje kućni i školski odgoj. A što je s njegovom politikom?

"S poštovanjem prema organizatorima sutrašnjeg prosvjeda protiv nasilja koji će se održati u središtu Vukovara, a koji su pozvali političare da ne dolaze, uvažavajući njihovu želju nisam imao namjeru ići na prosvjed. Nakon što su taj moj stav jučer prenijeli mediji - primio sam osobni poziv organizatora prosvjeda koji su me pozvali da ipak budem dio ovog mirnog skupa", navode riječi gradonačelnika Penave u priopćenju vukovarske gradske uprave. 

Penava kaže kako je prosvjed od samog početka imao njegovu podršku. "No, sutra ću i kao roditelj, biti uz sve roditelje i građane Vukovara s ciljem slanja jedne i jasne poruke u borbi protiv nasilja - nasilje nikada nije rješenje i za njega nema opravdanja", dodao je.

OSUDIO NAPAD Penava nakon incidenta u centru Vukovara: Roditelji su ogorčeni, moramo ih razumjeti

U središtu Vukovara, na Trgu ispred gradske uprave, u subotu će se održati mirni prosvjed protiv nasilja koji su potaknuli roditelji i obitelji u prošlu subotu pretučene skupine maloljetnika, koje je u središtu Vukovar u večernjim satima napala skupina starijih mladića, nanijevši nekima i teške tjelesne ozlijede zbog kojih su hospitalizirani u bolnici.

Policija je odmah započela istragu i do sada uhitila pet napadača, kojima je određen istražni zatvor. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zvizdač 13.01.2024.

    Ti si čovječe ZLO !

  • polorolo 12.01.2024.

    Ono kada zavađaš pa izjaviš zašto su huligani u lisicama dovedeni a neki zločinci nisu bili ,raspiruješ mržnju naveliko i ideš na prosvjed protiv nasilja, čovječe imaš li ti obraz?

  • nedam se 12.01.2024.

    Pozdravljam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare