To je to što me zanima!

Gradonačelnik Karlovca se neukusno šali s manjinama

Aludirajući na tamnu put direktora Čistoće Nikole Rogoza, lani mu je rekao da pobjegne kako ga policija ne bi s Romima pokupila s deponija
Vidi originalni članak

Drago nam je da smo napravili dobar iskorak prema Koraku, što je bolje nego da smo napravili korak prema Iskoraku, rekao je gradonačelnik Karlovca Damir Jelić. Pokušao je pohvaliti desetu obljetnicu rada ženske grupe Korak, no pritom je uvrijedio udrugu za prava homoseksualaca Iskorak.
- Gradonačelnika Karlovca očito nešto osobno muči kad je riječ o homoseksualnosti - kazao je Kristijan Gržan iz Iskoraka. Jelić je već poznat po homofobnim šalama. Aludirajući na tamnu put direktora Čistoće Nikole Rogoza, lani mu je rekao da pobjegne kako ga policija ne bi s ostalim Romima pokupila s lokalnog deponija. Na pitanje slijepe članice Udruge slijepih Karlovačke županije prije pola godine tko je od gostiju stigao na domjenak, Jelić joj je slagao da je došao Milan Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 25sat 26.09.2008.

    Njegove šale su na mjestu, dok komentar urednika baš i nije

  • Hacker-ri 25.09.2008.

    koja skica

  • GOX 25.09.2008.

    Komentara 7 ,a moj je 5 24 sata nevalja Vam brojčanik, a sigurno nije dobar i ovaj koji prikazuje posječenost...a sad me admin briši.

Komentiraj...
Vidi sve komentare