To je to što me zanima!

Željko Kerum i Fani Horvat dobit će još jednu bebu?

Još je tajna: Gradonačelnik Kerum (52) i njegova nevjenčana supruga trudnoću kriju od prijatelja i šire obitelji pa je Fani navodno na pregled morala u privatnu polikliniku
Vidi originalni članak

Dvije godine nakon što je rodila sina Franu Fani Horvat (27) navodno je ponovno trudna. Željko Kerum (52) i njegova nevjenčana supruga trudnoću kriju od prijatelja i šire obitelji pa je Fani na pregled morala u privatnu polikliniku, piše Jutarnji list.

- Najljepše je u životu biti roditelj - bio je tajnovit splitski gradonačelnik. Zahvalio se na čestitkama, ali nije otvoreno odgovorio postaje li ponovno tata. Za 24sata nije želio potvrditi vijest o prinovi. Poklopio je telefonsku slušalicu našoj novinarki.

Frane (2) prvo je dijete Željka Keruma i Fani Horvat. Kerum ima i kćer Nevu (22) te sina Joška (20) koje je dobio s bivšom suprugom Ankicom s kojom je u braku bio 24 godina. Ankicu je ostavio javno, priznavši na televiziji kako ima ljubavnicu te da s njom očekuje dijete. Kasnije je kazao da je samo želio biti iskren. U svoju Fani Kerum je navodno zaljubljen preko ušiju, a ona njemu zamjera jedino noćna lumpovanja s prijateljima Joškom Svagušom i Ivicom Livajom.

Idi na 24sata

Komentari 162

  • IvanKrobot 24.02.2012.

    E jesu nam žene stvarno...jeftine...

  • uragan193 22.02.2012.

    E moja Fani,koju si ti glupost od života napravila!!!!!

  • braja 22.02.2012.

    Jel on siguran da je otac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare