To je to što me zanima!

Prvi čovjek Londona: Hrvati, nemojte postati robovi EU-a

Hrvatska je prekrasna zemlja s velikim ekonomskim potencijalima, nemojte postati robovi briselske demokracije. No, postoje i dobre strane Unije, rekao je Johnson
Vidi originalni članak

Gradonačelnik Londona, Boris Johnson, ovog ljeta se sa ženom i djecom odmarao u dolini Neretve. Za Net.hr je rekao kako je uvijek želio doći u Hrvatsku, gdje je bio jedino početkom devedesetih. Komentirao je i Olimpijske igre u Londonu te kaže kako je cijela organizacija koštala 9,3 milijarde funti, ali je vrijedilo. Johnson je istaknuo kako je Igre gledalo mnogo ljudi u cijelom svijetu te da su grad pokazali u dobrom svjetlu.

Na pitanje što misli zašto stanovnici Londona za njega glasuju rekao je kako smatra da ima dobar program za razvoj grada. Istaknuo je kako želi da London bude najbolji grad na svijetu. Hrvatima je poručio da budu oprezni što se tiče Europske unije. 

- Hrvatska je prekrasna zemlja s velikim ekonomskim potencijalima, no nemojte postati robovi briselske demokracije. Postoje dobre strane EU, kao što je slobodna trgovina, i ne postoje barijere za mlade talente - rekao je gradonačelnik Londona. Dodaje kako trenutačno nije dobro vrijeme za pristupanje euru.

>>> Više pročitajte na Net.hr

Idi na 24sata

Komentari 197

  • maradonamario 30.08.2012.

    xd

  • HR revolucija 29.08.2012.

    Bitno je da se Mi kurčimo kako imamo Hrvatsku,a što smo robovi to nema veze

  • zisa 29.08.2012.

    Gotovo je,već to jesmo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare