To je to što me zanima!

Gradonačelnik Petrov: Znam da me prisluškuju, ali to volim

Gradonačelnik Metkovića nije htio reći tko ga prisluškuje ali je kazao da ih uvijek lijepo pozdravi i da mu se jedino ne sviđa kad čuju nešto privatno o njegovoj obitelji
Vidi originalni članak

Znam da me prisluškuju, ali ja to obožavam jer onda trebam reći stvari samo jednom, rekao je gradonačelnik Metkovića na predavanju na Sveučilištu u Dubrovniku u utorak, javlja DuList.

Na pitanje tko ga prisluškuje, Božo Petrov odgovorio je da to neće reći jer oni koji to rade će to ionako poreći.

- Ja ih pozdravim na telefon svako toliko. Pozdravim smjenu koja radi i poželim im dobar dan. Ne smeta mi toliko, jedino kada pričam nešto privatno, vezano uz moju obitelj ili ženu, kazao je i dodao da mu se ne sviđa ni činjenica da će ga prisluškivati kad više ne bude gradonačelnik.

Petrov: Ovakvim naslovom nije se dao naglasak na glavnu svrhu predavanja

Nakon što su svi mediji prenijeli ovu vijest s prisluškivanjem u naslovu, javnosti se obratio i sam Petrov. 

- Predavanje je potrajalo dva sata ,a prisluškivanje je spomenuto u kontekstu  pritisaka sa kojima se susreću mladi ljudi, koji su se drznuli početi baviti politikom. Ovakvim naslovom nije se dao naglasak na glavnu svrhu, ali i sadržaj predavanja koji se odnosio na pokušaj pokušaj poticanja mladih ljudi da se uključe u društvene procese putem politike ili civilnog društva - stoji u priopćenju Bože Petrova.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • ZOOM_1 12.11.2014.

    Ovaj čovjek mi se stvarno sviđa, djeluje tako pozitivno, kao da stvarno radi dobre stvari za svoj grad. Zakaj takvih nema više?

  • 12.11.2014.

    Možda i nas prisluškuju i zapisuju...."Oni", tko god to bio....

  • deda62 12.11.2014.

    gospodine Petrov zato što dobro i pošteno radiš smetaš onima koji ništa ne rade,a poštenje im je strano tijelo u organizmu.ti pokazuješ da se nešto može napraviti kad se hoće a to njima ne ide na ruku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare