To je to što me zanima!

Gradonačelnik Pule čistio ulice, štrajkaši dobacivali

Boris Miletić je rekao da su štrajkaši komunalnih tvrtki trebali pričekati jer ovakvo nevrijeme nije bilo 40 godina. Radnici štrajkaju zbog božićnica
Vidi originalni članak

Pulski gradonačelnik Boris Miletić i direktori javnih poduzeća u ponedjeljak navečer počeli su čistiti gradske ulice od smeća. Unatoč snijegu i kiši Miletić je navukao radno odijelo i rukavice, te počeo skupljati nagomilane vreće. U ponedjeljak je u Puli počeo štrajk djelatnika komunalnih poduzeća zbog neisplaćenih božićnica. Došao ga je gledati i predsjednik Sindikata Istre i Kvarnera Bruno Bulić, s nekoliko radnika tvrtki u štrajku. Dobacivali su labinskim komunalcima koji su stigli u ispomoć, a direktorima govorili "Ajmo škovacini, i ja bih to radio za 17.000 kuna". Miletiću su pomagali pročelnici i direktori gradskih tvrtki. Najavio je da će odvesti 20 tona smeća, a u utorak pet puta više. Kazao je kako se sa štrajkom trebalo pričekati jer je grad pogodilo nevrijeme koje nije viđeno posljednjih 40 godina.
- Želim primjerom pokazati ljudima da želim svoj grad čist i nije mi niti malo teško raditi - rekao je Miletić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • BIO KOCKA 22.12.2009.

    Da je to sposoban gradonačelnik onda bi ovi jadni šljakeri dobili te božičnice!!!

  • casio 22.12.2009.

    Treba polovici podjeliti otkaze,zaposliti one koji su sretni što rade,pa nek štrajkaju dragom bogu. Zar ti krelci ne vide kako živi većina Hrvata?

  • st-sasa 22.12.2009.

    Ma kakav je...i štrajk, budite sretni da imate posao i redovitu kakvu takvu plaću! I sam radim sličan posao i ove godine nema božićnica i nikakvih dodataka pa mi ni u snu ne pada na pamet ići u štrajk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare