To je to što me zanima!

Gradonačelnik: Putinovu kćer i dečka treba protjerati iz zemlje

Pieter Broertjes, gradonačelnik nizozemskog Hilversuma, rekao je to u jednoj radijskoj emisiji. Kasnije se ispričao na Twitteru. Putinova kćer živi u Voorschotenu
Vidi originalni članak

Gradonačelnik nizozemskog Hilversuma Pieter Broertjes tražio je od vlade da deportiraju Putinovu kćer Mariju i njezinog dečka Nizozemca koji žive u Voorschotenu, piše The Guardian.

U oborenom malezijskom avionu bilo je najviše Nizozemaca, a u srijedu je Nizozemska odala počast žrtvama Danom žalosti. Zastave su bile spuštene na pola koplja.

Zapad za napad krivi Rusiju, a tako i Broertjes koji je uvjeren da su ruske snage pomogle proruskim separatistima. 

Broertjes je na jednoj radio stanici rekao kako Mariju i dečka treba protjerati iz zemlje. Kasnije se na Twitteru ispričao i rekao kako njegova izjava nije bila pametna i primjerena. 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • FigliDi Luppi 25.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hadred18 25.07.2014.

    RASIZAM !!

  • h8er 25.07.2014.

    Ne slazem se sa gradonacelnikom,stvarno je pretjerao.Putinova kcerka nema nikakve veze sa tajinim poslovima.Gradonacelnik se dobro isprovaljivao,ili trazi poene od biraca za slijedece izbore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare