To je to što me zanima!

Gradonačelnik sklopio oči i zakunjao na sjednici vijeća

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Željko Kerum je na sjednici napao vlasnike zemlje na trasi ceste za rodilište i rekao da traže previše. Između brojnih tema gradonačelnik je sklopio oči
Vidi originalni članak

Splitski gradonačelnik Željko Kerum na sjednici poglavarstva rekao je da zgrada novog rodilišta ima prilaz i da može dobiti uporabnu dozvolu, ali je nisu tražili. Smatra da je potrošeno previše novca za otkup zemljišta, a kaže da bi trebalo potrošiti 60 milijuna kuna za 600 četvornih metara zemlje, što je, smatra, previše. Istaknuo je kako je u interesu grada inicijativa da se pokrene urbana komasacija kako bi se sagradila cesta, javlja Slobodna Dalmacija. Tu su točku vijećnici skinuli s dnevnog reda jer nisu na vrijeme dobili materijale. Kerum je rekao i da je državno odvjetništvo tražilo reviziju ugovora o javno-privatnom partnerstvu Grada i Sportskoga grada oko Spaladium Arene. Kerum je rekao da nitko ne zna ništa o tom ugovoru, a već su sklopljena dva aneksa. Uvjeren je da Grad plaća više nego što bi trebao za dvoranu. Razljutilo ga je i što je direktorica Sportskoga grada od Grada tražila 18 milijuna kuna. U gradskoj blagajni manjak prihoda iznosi 10 posto, a to očekuje i do kraja godine. Između brojnih tema gradonačelnik je nakratko sklopio oči.

KERUM: ZNAM JA VIŠE NEGO VI SVI SKUPA
Vidno iznerviran izjavama gradskih vijećnika gradonačelnik Kerum im je dao do znanja tko je tu "Bog i batina".
- Znam ja više nego svi vi skupa - replicirao je na opasku kako ne poznaje dobro problematiku pristupne ceste novom rodilištu. Dodao je da je on sada šef, da će trošit novce kako hoće te da će govoriti kako ga je volja. Nakon "žicanja" novca za vrtiće i udžbenike gradonačelnik je najavio i traženje novca za umirovljenike ukoliko im smanje penzije.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • sprinterica 16.07.2009.

    kerum je poduzetnik i zna kako zaraditi lovu i mislim da neće dopustiti niti da ga netko ucjenjuje a niti da mu soli pamet, njegova je zadnja i bit će zadnja pa taman se svi splitski vjećnici okrenuli naglavačke

  • Ira27 16.07.2009.

    DIGNIT KERUMU SPOMENIK U SRID SPLITA! Nemojte me izbrisat jer ovo nije vikanje ni na koga već poklič sreće i zadovoljstva! Ja sam glasal za njega i svaki put ću i kamoli sreće da ih je više ovakvih u hrvatskoj! Samo me strah da ga ne ušutkaju lijevi i desni! Keruma za premijera!

  • toyota 15.07.2009.

    nesanice nema tu pomoci

Komentiraj...
Vidi sve komentare