To je to što me zanima!

Gradonačelnik Svete Nedelje: 'HDZ-ovci su mi psovali mater'

Mladi političar na čelu malog grada u Zagrebačkoj županiji zahvalio je sarkastično HDZ-ovcima koji su mu, kako tvrdi, ispred njegove kuće psovali obitelj i klevetali ga
Vidi originalni članak

Dario Zurovec (33), mladi gradonačelnik Svete Nedjelje, danas je na svom Facebooku profilu objavio da su mu, kako kaže, članovi HDZ-a večer prije došli pred kuću, derali se te mu psovali majku. Dijelili su, tvrdi, letke protiv njega pune kleveta, a na kraju je zaključio kako je sve skupa bila dobra promocija te im se zahvalio. 

- Zahvaljujem se HDZ-u Sveta Nedelja na besplatnoj reklami te njihovim članovima koji su se sinoć ispred moje kuće derali i psovali mi mater, pritom dijeleći letke kontra mene s hrpom kleveta. Još su jednom dokazali da su moje riječi izrečene u emisiji Nu2 kako se samo bave destrukcijom na žalost cijele Svete Nedelje - opet točne. No, nemajte brige. I dalje ćemo graditi, razvijati grad, povlačiti novac iz EU-a, uljepšavati ovaj grad i realizirati projekte, bez obzira na klipove pod nogama od strane HDZ-a - napisao je Zurovec u svojoj objavi.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Usora1 17.05.2020.

    nisam pratio emisiju no bez obzira sto je izjavio ovo je isuvise primitivno. psovke, uvrede... i to pred necijim domom u kom su mozda djeca zene starci?

  • bolna_istina 17.05.2020.

    Sveta Nedjelja i Samobor bi se trebali spojiti sa Zagrebom kao jedan dio Zagreba, ma pogledajte samo povezanost (autobusne linije) sa Zagrebom, ovi koji putuju u Zagreb trebaju 2 pokaza.

  • 17.05.2020.

    Dije oni intellectus što voli spominjati čoporaše?

Komentiraj...
Vidi sve komentare