To je to što me zanima!

Gradonačelnik Toronta ostao bez nekoliko ovlasti zbog afere

Ford je nedavno priznao medijima kako je konzumirao "crack" i kokain, ali je odbio podnijeti ostavku, a gradsko vijeće Toronta odlučilo mu je oduzeti neke ovlasti
Vidi originalni članak

Gradsko vijeće Toronta je u petak izglasalo kako će ukinuti neke ovlasti gradonačelniku Robu Fordu. Ford je nedavno priznao medijima kako je konzumirao "crack" i kokain, ali je odbio podnijeti ostavku. 

BBC javlja kako je gradsko vijeće odlučilo da čelnik Toronta više nema ovlasti davati ostavke svojim zamjenicima i ostalim zaposlenima u gradskoj upravi, a neće odlučivati ni o ekološkim pitanjima u gradu.

Sjednicu će nastaviti u ponedjeljak, a odlučit će o daljnjim mjerama koje će poduzeti protiv gradonačelnika. Navodno će mu ukinuti većinu ovlasti koje ima kao gradonačelnik, a smanjit će mu i plaću.

Član gradskog vijeća Toronta, John Filion, rekao je u petak kako vijeće ne može kontrolirati ponašanje gradonačelnika Forda, ali svakako može kontrolirati njegove ovlasti.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Kovalski 16.11.2013.

    skidajte vise to smece vise s fumkcije gradonačelnika da je to učinio naš Bamdić ili neki drugi davno bi ga već razapeli kao Isusa

  • Vuk samotnjak_1 16.11.2013.

    Svinja debela, tipicno za jednog ogavnog smrada da ne zeli da se lisi povlastica. Sigurno je i pedofil smece jedno.

  • macko20 15.11.2013.

    Drzi se,nemogu ti nista :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare