To je to što me zanima!

Gradonačelnik Venecije uhićen zbog korupcije i pranja novca

Zatraženo je i uhićenje bivšeg gradonačelnika Gincarla Galana, koji je trenutno parlamentarac i za čije uhićenje treba se izjasniti posebna parlamentarna komisija
Vidi originalni članak

Pod optužbom korupcije i pranja novca uhićen je danas gradonačelnik Venecije Giorgio Orsoni izabran 2010. godine na listi lijevog centra. Venecijansko tužiteljstvo je zatražilo njegovo uhićenje u okviru istrage oko davanja posla za izgradnju Mose-a, sustava pokretnih brana koje bi na ulasku u lagunu trebale zaštititi grad od visokih voda.

Zatraženo je i uhićenje bivšeg gradonačelnika i bivšeg ministra pokreta Naprijed Italijo, Gincarla Galana, koji je parlamentarac i za čije uhićenje treba se izjasniti posebna parlamentarna komisija.

Uhićeno je još 35 osoba i još oko stotinu ih je pod istragom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mitary 04.06.2014.

    A koje je marke mašina bila da naši krenu u lov.pere se i kod nas al u kojoj neznamo ? Ustvari nećemo da znamo.:-) :-) :-) :-) :-)

  • pero trta 04.06.2014.

    Brodosplit pomeo konkurenciju, oni će graditi zaštitu od poplava u Veneciji, sada znam kako su dobili posao

  • Nik Dubrovnik 04.06.2014.

    mogao bi i moj gradonacelnik njegovim putem. uvijek se hvali kako su on i gradonacelnik venecije dobri prijatelji i kako se dubrovnik mora ugledati na njih. mozda carabinieri bolje rade svoj posao od uskoka

Komentiraj...
Vidi sve komentare