To je to što me zanima!

Gradonačelnik Vrkić ponovno hospitaliziran u osječkom KBC-u

Osječki gradonačelnik hospitaliziran je u Zavodu za bolesti srca i krvnih žila osječkog KBC-a i 13. prosinca prošle godine, kada su mu, nakon obavljenog pregleda te koronarografije krvnih žila, ugrađeni stentovi
Vidi originalni članak

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić u ponedjeljak je, u poslijepodnevnim satima, po drugi put u posljednjih nekoliko mjeseci, hospitaliziran u Zavodu za bolesti srca i krvnih žila osječkog Kliničkog bolničkom centra (KBC).

"Stanje gradonačelnika za sada stabilno, a nakon obavljenih pretraga moguće je operativno liječenje", stoji u priopćenju Ureda gradonačelnika u kojem se ističe i kako će izvijestiti javnost po primitku novih informacija.

Osječki gradonačelnik hospitaliziran je u Zavodu za bolesti srca i krvnih žila osječkog KBC-a i 13. prosinca prošle godine, kada su mu, nakon obavljenog pregleda te koronarografije krvnih žila, ugrađeni stentovi.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • čoviksjuga 15.04.2019.

    I za ovakve funkcije bi trebalo ograničiti maksimalni broj godina recimo 70.

  • empatija 15.04.2019.

    72 godine

  • 15.04.2019.

    Neki ljudi doslovno umiru na visokim položajima vlasti, umjesto da odu u mirnije vode i uživaju u (i inače prekratakom) životu. Ali....jbg.....vlast...vlast....vlast...nedam, još vlasti još, još......ahhhh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare