To je to što me zanima!

Gradonačelnik Zadra vijećnici: Podsjećate me na babu tračaru

Gradonačelnika Zvonimira Vrančića je razljutila SDP-ovka Irena Dragić koja ga je prozvala što centar s djecu s posebnim potrebama još uvijek nije započeo s radom
Vidi originalni članak

Citirajući što sam ja možda rekao prije tri, četiri ili više godine, podsjećate me na seosku babu tračaru jer tako se babe na selu okupe i onda jedna drugoj spočitavaju što su rekle - rekao je u četvrtak zadarski gradonačelnik Zvonimir Vrančić SDP-ovoj vijećnici Ireni Dragić na aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća. Ona ga je naime podsjetila da je na početku mandata obećao vijećnicima da će se vrlo brzo s njima prošetati novim centrom za djecu s posebnim potrebama Mocire. No centar iako skoro skroz završen još nije počeo raditi. 

- Predsjedniče gradskog vijeća, zaštite me od ovakvih uvreda jer ja nisam baba tračara nego govorim istinu. A vi ste gradonačelniče, jedini odgovorni za devastaciju centra jer niste bili kadri ni postaviti rasvjetu kako se objekt ne bi uništavao - odgovorila mu je Dragić. Vrančić je onda rekao kako ne može biti odgovoran jer zgrada nije u vlasništvu grada budući da su njenu izgradnju vodila dva ministarstva. 

Gradonačelnika je razljutila još jedna SDP-ovka Sabina Glasovac, inače savjetnica ministra Jovanovića koja ga je prozvala zbog nedavnih poplava, posebno na antičkom forumu gdje se čak zaigrao vaterpolo. 

- To je antički forum i tu se odvodnja neće graditi jer nam konzervatori ne bi dozvolili da kopamo po njemu. Od svega su aferu napravili reporteri , inače vaši navijači koji su o tome na takav način izvještavali - rekao je Vrančić.  

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Capafiori 13.09.2012.

    Pljuvanje, ponižavanje i placersko ponašanje postalo je znak prepoznavanja bogova gradonačelnika, bogova državnih službenika, bogova u ministarstvima, bogovi u crkvama, posvuda samo bogovi. Božji ljudi na božjim položajima, a svatko onaj tko im se usudi suprotstaviti i dokazati da nisu bogovi, biva javno prozivan, prezren i ponižen. Meni je puna kapa tih bogova, a vama?

  • timica2 13.09.2012.

    Gradonačelnik koji ne nema fine manire dobrog ponašanja.!! Nikada od njega džentlmen.I već je sakupio dosta godina,ali do pameti nije.! Ružno je takvo ponašanje.!

  • ikanonimus 13.09.2012.

    najgori su mi ovi što govore kako je kamata odvuka sve u zadar što je odvuka i napravija autoceste i brze ceste di su se zamračili milijuna eura porezni obveznika i to je sve što je on napravija i zadužija pokoljena ops zaboravija san napravija je hrpu šoping centara i zadar pritvorija u jedan golemi šoping centar a znamo kako se za terene di če se graditi ti isti centri mešetari zemljištem i oštečuje proračun

Komentiraj...
Vidi sve komentare