To je to što me zanima!

Gradonačelniku ukrali psa i za informacije tražili 50 pa 100 €

Čakovec: Stjepanu Kovaču netko je ukrao francuskog buldoga iz dvorišta. Mještani pribislavečkog naselja ponudili su mu informaciju o psu, ali uz novčanu naknadu
Vidi originalni članak

Čakovečkom gradonačelniku Stjepanu Kovaču netko je iz dvorišta obiteljske kuće u utorak navečer ukrao mladog francuskog buldoga, javlja emeđimurje.hr.

Kako psu nije bilo traga u dvorištu, potražili su ga u susjedstvu. Sljedeći dan Kovač je preko radijske postaje dao oglas da traži psa. Susjed ga je upozorio da kvartom operiraju kradljivci te da je moguće da su ga oni odnijeli. 

Provjeravajući, Kovač je doznao da je pas uistinu ukraden te da je završio u naselju u Pribislavcu. Tamošnji mještani su mu čak ponudili i informacije kod koga se pas nalazi, ali samo uz plaćanje novčane naknade. Štoviše, kad su saznali kome je pas ukraden, "cijena informacije" je porasla s 50 na 100 eura.

Kad je shvatio da se radi o ucjeni, slučaj je prijavio policiji.

Psa su pronašli u Maloj Subotici gdje su kradljivci odvezli psa kad su shvatili kome su ga ukrali. Životinja je imala vidljive ozljede nastale zlostavljanjem.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • Velečasni 1 12.09.2014.

    Hehe,ispoštovali su me...a tako učinkovito i jednostavno rješenje problema sam ponudio.

  • Tomyhr 11.09.2014.

    Strašno su Romi postali agresivni. Skeniraju cijelu ulicu. Kad ulove priliku, naprosto ti uđu u dvorište pa potom u kuću znajući da su ukućani na katu te opljačkaju cijelo prizemlje za 20 sekunda! Tako su i nas. Uzeli mobitel i sva sreća prazan novčanik koji je nađen drugi dan odbačen u jarku kraj ceste u blizini...

  • tomica33 11.09.2014.

    Treba u medijima odma rec o kome se radi, u ovom su slucaju to skupina cigana, a ne "punoljetna osoba, maloljetna osoba". Ako sam ja nesto kriv pa nek se kaze taj i taj je kriv. Al kosorica cigane stiti. I upravo zbog zlostavljanja psa kazem steta sto hitler nije pozivio jos par godina. A meni da u dvoriste dodju, uh, odma bijem i u septicku s njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare