To je to što me zanima!

Gradonačelniku Velike Gorice od idućeg mjeseca veća plaća

Brutto plaća gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića od idućeg će mjeseca biti za 48 posto veća, pa će umjesto dosadašnjih 19.260 kuna primati 28.569 kuna
Vidi originalni članak

Brutto plaća gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića (HDZ) od idućeg će mjeseca biti za 48 posto veća, pa će umjesto dosadašnjih 19.260 kuna primati 28.569 kuna. 

- Smatramo da nije bila dostatna za ovako odgovornu funkciju koju obavlja i za ovako veliki grad, dakle mi smo 6. grad po veličini u Republici Hrvatskoj. Uostalom ona je još uvijek niža od plaća drugih gradonačelnika u okruženju, daleko niža od plaće saborskih zastupnika iz Velike Gorice -  objasnila je gradonačelnikova glasnogovornica odluku o povećanju, piše HRT.

Osim gradonačelniku plaće će se povećati pročelnicima i to između 10 i 15 posto, a za 50 posto se povećala naknada gradskim vijećnicima. 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • nevinko 25.07.2013.

    Jadničak sigurno je jedva krpao od plače do plače!!!!! ZNA SE HDZ!!!!!!!!!!!!

  • CaricA_5 25.07.2013.

    Ja od srca čestitam našem dragom gradonačelniku na povečanju plače. naime velikogorički godišnji proračun je bio u plusu pa zaista ima prostora za povečanje. ipak smatram da bi se gradonačelnik Barišić trebao zhvaliti građanima Velike Gorice za 40%-tno poskupljenje grijanja prošle zime čijim se dijelom puni i gradski proračun, za stopiranje izgradnje vodovoda i kanalizacije u okolici VG jer time novac ostaje u blagajni, roditeljima koji i dalje šalju svoju dječicu u vrtić(jer nemaju izbora) unatoć enormnom poskupljenju velikogoričkih vrtića od prije godinu i pol... naravno nije na meni da ga podsjećam kome se sve treba zahvaljivati, neka se sam malo preispita. "poštovani" gradonačelniče još jednom vam iskreno čestitam. znam da je možda prekasno ili prerano za rećii ali moj glas na izborima više nećete dobiti.

  • IgorSajko 25.07.2013.

    Pa da, pola države živi na minimalcu, a on krpa kraj sa krajem sa pišljivih 30 000 kn mjesečno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koji je k.... ovoj državi??????????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare