To je to što me zanima!

Grafiti spektakl! Ne stignu ih ni obrisati, već niču novi, sočni citati iz mobitela Josipe Rimac

Počelo je s grafitima kod Mimare, a nastavlja se po cijelom Zagrebu, čak i na plahtama po cijeloj Hrvatskoj. Čini se da ćemo imati grafiti-spektakl kako god završila priča s Ivanom Turudićem i Josipom Rimac
Vidi originalni članak

Odmah čim se pojavila prepiska kandidata za novog Državnoga odvjetnika Ivana Turudića i Josipe Rimac netko je pred Mimarom bio napisao "Di si lipa" i "Di si radosti", najčešći pozdrav u Hrvatskoj ovih dana, u biti citat iz njihovih poruka. Potom su ih "izbrisali" pred Mimarom, ali uzalud - preko noći niču novi. 

Ovaj put u Zagrebu je nepoznati autor citirao je i prepisku između Josipe Rimac i Predraga Štromara, koji se javio kako bi objasnio da je Josipa Rimac sa svakim, pa i s njim, imala osebujan način komuniciranja. 

"Samo me ti možeš smiriti", napisao je pod okriljem noći. Počinitelj očito dobro prati aferu i iz dana u dan bira najintimnije citate Josipe Rimac, Ivana Turudića i ekipe.

"Meni je, recimo, na poruku da se smiri zbog nečega, odgovorila –-samo me ti možeš smiriti. Bilo je to u novinama i kada ih je moja supruga ujutro kupila, odmah mi je po povratku s vrata vikala: Predrag! Je li u redu objavom takvih poruka uništavati živote ljudima?", izjavio je bio Štromar za Novi list i dodao:

"Nisam s Josipom uopće bio dobar, a nazivala me u porukama “srce moje”, “dušo moja”. Jednostavno se tako obraćala ljudima. Ili bi napisala dužnosniku da će ga, ako joj nešto ne napravi, “popapati mrak”. Čak i da će šef, misleći na Plenkovića, saznati ako joj se nešto ne potpiše do devet ujutro. Ona je na taj način samo iskorištavala jadne ljude, blefirala je."

U međuvremenu, poruke niču i na plahtama, na balkonima po cijeloj Hrvatskoj. Imamo grafiti-show!

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • future79 08.02.2024.

    Kakva šlapica,to je ono kada dođeš iz opanaka od kud dolaziš u visoke štikle...

  • bacač plamena 08.02.2024.

    Samo ga je mogao smiriti njezin" zlatni tuš" po licu.

  • hromcan 08.02.2024.

    tko je...... i tko je javio je javio......

Komentiraj...
Vidi sve komentare