To je to što me zanima!

Policajac iz Imotskog bjegunca s tjeralica puštao preko granice

Postoje sumnje da je granični policajacje navodno u dva navrata tijekom studenog 2020. omogućio nezakoniti prelazak državne granice stranom državljaninu za kojim su bile raspisane međunarodne tjeralice
Vidi originalni članak

Policijski službenici organiziranog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad policijskim službenikom Postaje granične policije Imotski.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je navedeni policijski službenik kao službena osoba iskoristio svoj položaj i ovlasti te prekoračio granice svojih ovlasti. Navodno je u dva navrata tijekom studenog 2020. godine omogućio nezakoniti prelazak državne granice stranom državljaninu za kojim su bile raspisane međunarodne tjeralice.

TRAGEDIJA KOD LASLOVA Užas kod Laslova: Muškarac umro od posljedica eksplozije

Kako je policijski službenik time ostvario obilježja kaznenog djela Zlouporaba položaja ili ovlasti, uz kaznenu prijavu je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnesena Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta. Policijski službenik je ujedno udaljen iz službe te će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • egzekutor još jači 21.12.2020.

    policajac...Imocki....granica.....ne treba dalje...

  • POTPEC 21.12.2020.

    Pa 80% policije radi krivična djela, pa im ni dlaka s glave ne fali.

  • 21.12.2020.

    Pa ova država pušta iz zatvora kriminalce, čemu se čuditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare