To je to što me zanima!

Grci zapalili robnu kuću, u Berlinu napustili konzulat

Prosvjednici su u Berlinu sa zgrade konzulata uklonili grčku zastavu i stavili natpis "Ubila ga je država". U Ateni raste nasilje zbog ubojstva dečka
Vidi originalni članak

Prosvjednici u Grčkoj zapalili su veliku robnu kuću u središtu Atene i božićno drvo ispred zgrade parlamenta, a prosvjednici koji su u Berlinu zbog ubojstva Alexandrosa Andreasa Grigoropoulosa (15) zauzeli grčki konzulat napustili su zgradu nakon osam sati okupacije. U Ateni je trećeg dana prosvjeda tisuće prosvjednika u ponedjeljak razbijalo prozore banaka, poslovnih i vladinih objekata te palilo kontejnere za smeće. Prosvjednici su zapalili i veliku robnu kuću u središtu Atene te divovsko božićno drvo ispred zgrade grčkog parlamenta. U Berlinu su prosvjednici mirno napustili zgradu grčkog konzulata. Prosvjednici su zauzeli konzulat u ponedjeljak ujutro u mirnom prosvjedu zbog ubojstva. Prema procjeni policije, u zgradu je ušlo više od 30 prosvjednika raznih nacionalnosti. Oni su sa zgrade konzulata uklonili grčku zastavu i zamijenili ju natpisom "Ubila ga je država".

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Zlatko76 08.12.2008.

    Zapalili robnu kuću u centru Atene ? Kakve veze robna kuća ima sa smrti tinejđera ?? Sve njih treba dobro napendrečat da danima leže i previjaju se po ulicama. To su obični huligani koji odgovara bezakonje i divljaštvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare