To je to što me zanima!

Grčić 'muljao' predstavljajući 'Plan 21' Kukuriku koalicije

Na izlaganje B. Grčića o obrazovanju reagirala je A. Kovačić koja je kazala da je 45 godina radila u prosvjeti i da ga čak niti ona nije ništa razumjela što je kazao
Vidi originalni članak

Sabor je postao mjesto verbalnog nasilja i u takvoj degradaciji parlamenta ne želimo sudjelovati. U Sabor ću se vraćati samo kada će se glasati o odlukama važnim za državu poput privremenog financiranja ili raspuštanja Sabora, rekao je Zoran Milanović na predstavljanju izbornog programa Kukuriku koalicije na predstavljanju točke 'Plana 21' o obrazovanju i znanosti u Karlovcu. Milanović je okupljenima kazao kako nam trebaju promjene te da su jedini jamac promjena Kukuriku koalicija. Dodao je da su ovi izbori borba za povjerenje.

Na izlaganje Branka Grčića o obrazovanju i znanosti reagirala je Ana Kovačić koja je kazala da je 45 godina radila u prosvjeti i da ga čak niti ona nije ništa razumjela što je kazao. Pohvalila je govore Vesne Pusić i Zorana Milanovića, te im je poručila:

- Nemojte si dozvoliti da bacate novine te da vrijeđate štange, molim sve članove organizacije da si to ne dozvole. A Grčića nisam ništa razumjela, jer je samo muljao, rekla je Kovačić.

Na to je reagirao Milanović i kazao da ako je netko zadužen za muljanje da to sigurno nije on.

Kukuriku koalicija je izlagala program obrazovanja u kojem su naveli da žele uvesti obavezno pohađanje srednje škole, a cilj im je obrazovanje i znanost stavit u funkciju gospodarskog razvoja.

- Bilo bi praktično donijeti odluku koja bi bila obaveza, Odluku o raspuštanju Sabora, oko toga se usuglasit, a sve ovo vođenje kampanje, sabornice je završeno. Mi nećemo sudjelovati više u kampanji samoobmanjivanja u sabornici, rekla je Vesna Pusić te odgovorila na pitanja o Šeksovoj isprici:

'Da li je isprika bila istinita ili ne, ne želim se u to petljat, no bolje je da se ispričao nego da nije'.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • user_32967 18.10.2011.

    HDZ = SDP !!! Financirani od istih vladara i bankara s ciljem da nas uvale u EU kako bi nas ista mogla iskorištavati (prirodne resurse, vode, šume, lokacije za toksični otpad i jeftinu radnu snagu)

  • jisman 17.10.2011.

    dragi moji branitelji nemojte molim vas glasati za kukuriku jer vaša tj.naša prava če biti smanjena ako i ne ukinuta a partizanska 100% povečana jer ako ste slušali malo onog gnjusa kajina bit če vam sve jasno

  • trovuk1991 15.10.2011.

    na dane mi se čini da su "crveni" crnji od "crnih" ; što je iz mog kuta jeb.. kompliment ... šteta što se braniteljima kiti samo Jaca , kao npr. danas u Mariji Bistrici ... mada , neka mi dečki oproste , ali to sve više liči ko kad cigo vodi medu po sajmu , a ja i oko mene niti smo mede , niti smo ičiji osim HRVATSKI

Komentiraj...
Vidi sve komentare