To je to što me zanima!

Grčić o odlasku Holy iz SDP-a: 'Žao mi je, ali to je bila ucjena'

Mirela je jako puno doprinjela SDP-u i mislim da nije trebala radikalno vezati svoje članstvo u stranci uz to pitanje, kazao je ministar Branko Grčić u Splitu
Vidi originalni članak

Ministar Branko Grčić je u splitskoj luci pustio u promet dva nadograđena veza za prihvat trajekata i brodova u domaćem prometu. Uz prijevremeni završetak radova vrijednih 34,5 milijuna kuna ministar je najavio i izgradnju dvaju vanjskih vezova vrijednih 200 milijuna kuna. Uz to je izrazio nadu da će gradonačelnik Baldasar krenuti u realizaciju Istočne obale.

 Na upit novinara o izlasku Mirele Holy iz SDP-a, potpredsjednik Vlade je kazao da mu je žao. 

- Mirela je jako puno doprinijela SDP-u i mislim da nije trebala radikalno vezati svoje članstvo u stranci s pitanjem gdje nije mogla postići suglasnost s Ministarstvom zaštite okoliša. Sve je to na određeni način izgledalo kao ucjena, ali žao mi je zbog toga - komentirao je Grčić. 

Ministar Ostojić: Nikoga se ne može stavljati pred gotov čin

Ministar Ranko Ostojić je kolegi pravio društvo na otvaranju vezova, pa se i on osvrnuo na Holyčin odlazak iz SDP-a. 

- Mi smo demokratska stranka i bilo je prostora da se napravi pomak. Njena je odluka samo njena. Vjerujem da se u SDP-u mogla izboriti za svoj stav, a ovdje se radi o situaciji u kojoj nemate pravo nikoga stavljati pred gotov čin - smatra ministar Ostojić.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • parazitolog 21.06.2013.

    Za ove u SDP u obečanja su bila samo sredstvo prijevare putem kojiega su dobili vlast. Na žalost bilo je preočigledno da lažu ali HDZ ih je sam ustoličio svojim kriminalom.

  • General Lee 21.06.2013.

    Žena ima svoje ja i nije stransčki poslušnik!

  • Halo Bing, kako brat 21.06.2013.

    Ak i niste ljubitelj glazbe benda SDP i bivše članice i pjevačice rečenoga benda, Mirele darkerice, bil bi red da nekaj znate o genezi njihova imena. Neki je dan u medijima bend objavio objašnjenje. Pa veli; Iako su kružile glasine da SDP znači seks,droga i pištolji, izraz je nastal na jednom od naših ludih tuluma. Kad smo bili mladi, teško smo se drogirali i partijali nakon koncerata. Jedamput je naša pjevačica Kara - Mirela kupila neki mutirani kokaheroin, ubili smo se ko stoka. Odjednom smo počeli doživljavati čudne halucinacije i vizije. Prvo smo umislili da društvo ne može napredovati bez socijalnog mira i zaštite, zbog stalnih nemira koji nastaju zbog surovoga kapitalizma. Nakon toga smo zabrijali kako je demokracija jedini način legitimne vlasti, s obzirom na to da je država u interesu naroda, a ne pojedinaca – objasnio je frontman Zoky. Tako su proveli nekoliko dana u kokaheroinskom ludilu. Ideje o zaštiti ekonomije od monopolista i elitista motale su im se glavom. Sulude fantazije o nejednakosti građana, progresivnim porezima i transparentnoj vlasti kao preduvjetima za boljitak društva. Smišljajući kak to nazvati, netko se sjetio socijaldemokracije. Mislim da je to bio basistica Ingrid pipl mast..kaj ti ga ja znam... Ona je najviše kokaheroina utrljala u uha. A onda smo onda dodali partija jer smo ipak partijali. I tak je nastal SDP. Kaj reči, bili smo mladi i ludi. Danas je ostalo samo ime za koje nitko ne zna što znači – otkrio je bend bubnjar zvani Komadina. SDP je prošle godine izdao novi album, koji zasad ne bilježi uspjeh ko onaj iz mlađih i luđih dana. Kritičari tvrde kako se zvuk promijenio, a tekstovi su postali klišejizirani. To se ni dopalo SDP fanovima, koji su očekivali socijalni i iskreni sound.

Komentiraj...
Vidi sve komentare