To je to što me zanima!

Grčić se nada: Uskoro ćemo vidjeti svjetlo na kraju tunela

Ipak, potpredsjednik Vlade priznaje kako nije očekivao da će izlazak iz krize trajati ovaku dugo. Ne slaže se s tvrdnjom da investitori nisu spremni ulagati u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade Branko Grčić gostovao je u emisiji 'U četiri oka' Media Servisa i rekao je kako je optimističan uoči puta u London na prvi britansko hrvatski investicijski forum idući tjedan.Tvrdi da će mogućim partnerima imati što ponuditi kao i da će Hrvatsku predstaviti u najboljem svjetlu. 

Iako nije očekivao da će izlazak iz krize trajati ovako dugo, Grčić se, tvrdi, nada da ćemo uskoro vidjeti svjetlo na kraju tunela. Ne slaže se s tvrdnjom da investitori nisu spremni ulagati u Hrvatsku.

Croatia Airlines je tipičan gubitaš

Mnogo toga je, tvrdi, pokrenuto, a vide se i pomaci u turističkom sektoru. 

Grčić je rekao i da će ovih dana 12 velikih poduzeća na Jadranu kroz predstečajne nagodbe dobiti strateške partnere, a ponovio je i da se moralo ići u privatizaciju HPB-a i CO.

Dodao je da će u četvrtak Vlada na sjednici raspravljati o prijedlogu odluke da se pokrene postupak javnog prikupljanja ponuda za Croatia Airlines koji je prema Grčićevim riječima tipičan gubitaš u koji je država ulila ogromne novce.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Florida_manatee 17.10.2013.

    Umjesto da rade oni se nadaju. Umjesto da dedicirano vele tako i tako ce biti zbog toga i toga. Ili uradit cemo to i to zbog toga da bi imali bolje sutra oni su poceli se nadati da ce se nesto na bolje promijeniti. A ako se nebude bolje??? Onda nikaj a? Budemo onda govorili nadamo se za 2015 da bude bolje a? Prokleti svi oni koji glasaju za crvene i plave.

  • Lori Loredana 17.10.2013.

    Izgleda da ti čekaš da ti netko pokaže svjetlo na kraju tunela i da te izvede iz te tmine, jer sam nisi sposoban.

  • Hasenfefer 17.10.2013.

    kada ugase HEP

Komentiraj...
Vidi sve komentare