To je to što me zanima!

Grčka zatvara još 4000 radnih mjesta, uskoro dogovor s EU

Očekuje se kako će se u javnom sektoru ukinuti 4000 radnih mjesta. Grčka do sredine kolovoza mora otplatiti 6,6 milijardi eura duga da dobije novu pomoć
Vidi originalni članak

Grčka vlada je u nedjelju istaknula kako su blizu sporazuma s Europskom unijom i MMF-om o smanjenju broja radnih mjesta u javnom sektoru. Dodaju kako se time otvara put isplati novog zajma od 8,1 milijarde eura. 

- Optimističan sam, a sutra ćemo imati dogovor - rekao je grčki ministar financija, Yannis Stournaras, javlja BBC. Očekuje se kako će se u javnom sektoru ukinuti 4000 radnih mjesta. Grčka do sredine kolovoza ove godine mora otplatiti 6,6 milijardi eura duga. 

Grčka je inače od 2010. godine do danas dobila 240 milijardi eura međunarodne pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • fahrix88 08.07.2013.

    zato muslimani bas ne vole zidove, a muslimanima je kamatarenje zabranjeno..U BiH imaju islamske banke bez kamata dizes kredite..

  • ivanfilip 08.07.2013.

    To se narodski zove pretakanje iz šupljeg u perazno ,s izvjesnom propašću zemlje i naroda.Vratim jedan dug da bih se imao pravo još više zadužiti.???!!!!Politika interesnih lobija za preuzimanje države je i laicima više nego očita.

  • CptNemo 08.07.2013.

    Koji smijeh - ukidaju 4000 - što je 1% i tako bespotrebnih "no-show" radnih mjesta, kakvih mi imamo zasigurno više od njih u onih 340 "agencija za istraživanje ruda i gubljenje vremena"...Ali zipa ti njih oni su izvukli 240 MIIJARDI eura u zadnje 3 godine. A ovi naši papci se samo zadužuju.. i još plaćaju "kazne" a tri i pol dana smo u EU....Pa hajde nek netko kaže da nisu nesposobni do boli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare