To je to što me zanima!

Grdović i navijači otišli u Katar: 'Evo gitara je tu, Messija ćemo zaustaviti, a onda kreće fešta!'

Gitara je sa mnom, ona je vječna. Bit će teško, Argentina igra isto kao i mi, ali mislim da ćemo ih dobiti. Zaustavit ćemo Messija i pobijediti! A onda fešta, rekao je Mladen Grdović
Vidi originalni članak

Rano ujutro u zračnoj luci Franjo Tuđman vojska navijača u crveno-bijelim kockicama krenula je prema Katru na polufinale SP-a između Hrvatske i Argentine.

Među njima je bilo i poznatih, Niko Kranjčar, Joe Šimunić, Niko Pulić i Mladen Grdović, koji je imao i dodatni rekvizit.

Pogledajte video: Navijači u zračnoj luci

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladen Grdović pjevao je 'vatrenima' u Rusiji kad smo bili srebrni, bio je i na dočeku u Zagrebu. Sad se nada da ćemo opet do finala. Na putu Hrvatskoj stoje Messi i Argentina.

- Gitara je sa mnom, ona je vječna. Bit će teško, Argentina igra isto kao i mi, ali mislim da ćemo ih dobiti. Zaustavit ćemo Messija i ona kreće fešta. Dečki će opet ostati bez glasa. Doček? To će biti najlakše za odraditi  - rekao je Grdović za Jutarnji list.

Pobjedu, ali ne na penale, priželjkuje  automobilistički as Niko Pulić.

- Samo ne penali, nemam živaca za to. Sve što sam dosad prognozirao, bilo je točno pa i sad kažem, idemo s Marokom u finale - rekao je Niko Pulić.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • laktosukać 13.12.2022.

    žive od pomoči države ,nemaju za kruh ,jedva preživljavaju ali ima se za lumpovanja i ostale svinjarije od krpica do automobila

  • Suncokret🌞 13.12.2022.

    sta ste se uhvatili Grdija, on je svoju duznost prema kceri ispunio, jedino ako je izasao zakon da roditelji moraju placati alementaciju do cetrdesete. Nemora joj dati ni lipe,na fax ne ide, hvala Bogu zdrava je. Sta smo se razbacali sa empatijom i biti cijeli zivot da ti djeca vise na grbaci. Zanima me koliko ce se ta kcer brinuti oko njega, kuhat mu, cistiti, prati robu, njega kupati, i mijenjat mu pelene. Malo gledajmo realno.

  • MEDO 🐻 13.12.2022.

    Ajde šta ste navalili na njega danas,on i kćer znaju najbolje istinu,to je njegova privatna stvar ‼️‼️‼️ Uživajmo danas svi skupa u pobjedi bez mržnje i jala,rasturimo Argentinu,a Mladen i Vatreni nek naprave super feštu da se svi skupa veselimo na putu ka zlatu 🥇 Ovaj put 🏆⚽️ je naš 💪❤️ 🇭🇷

Komentiraj...
Vidi sve komentare