To je to što me zanima!

Grešni svećenik oženio je ženu koju je mazio na plaži

Poznati američki svećenik Alberto u utorak se oženio za dugogodišnju curu. S njom su ga fotografi uhvatili kako se valja po plaži Miamija
Vidi originalni članak

Svećenik Alberto Cutie (39), kojeg su prozivali zbog fotografija na kojima se ljubi i miluje sa djevojkom na plaži, u utorak je oženio dugogodišnju djevojku Ruhamu Canellis. Alberta su fotografi uhvatili dok je razmjenjivao nježnosti sa zanosnom ženom na plaži i hotelu u Miamiju. Zbog Ruhame je nakon seks-skandala napustio katoličku crkvu, a mnogi vjernici koji su ga slijepo slušali u nevjerici su pratili skandal. Nakon što je izašao iz crkve, svećenik, podrijetlom sa Kube priznao je kako se duže vrijeme seksao sa Ruhamom. Tvrdi da mu je to jedina veza koju je imao za vrijeme svoje 22-godišnje svećenićke karijere. Svećenik Alberto, poznatiji kao "otac Oprah", proslavio se svojim bestselerom "Pravi život, prava ljubav" u kojem savjetuje mlade. Sretni par vjenčao se kod matičara, a nije poznato da li će svoju ljubav zapečatiti i pred Bogom.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • dari 18.06.2009.

    naslov treba biti Bivši svećenik ..........

  • kruno25 18.06.2009.

    Pop je legenda, nakral se je, našel komada i sad uživa!!

  • nixxx 17.06.2009.

    Pitam se bi li napustio Crkvu da ga nisu provalili. Vjerojatno ne bi i skrušeno bi ispovijedao svoje grijehe i vjernicima uzimao lovu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare