To je to što me zanima!

Grk i Bugarka ulovljeni s tri kilograma heroina na autocesti

Na naplatnim kućicama Zagreb-Istok policajci su zaustavili Hyundai Lantru grčkih registracija u kojoj su bili grčki državljanin A. A. (62) i bugarkinja E. T. A. (47)
Vidi originalni članak

Oko tri kilograma heroina vrhunske kvalitete vrijednog oko 650.000 kuna na ilegalnom narko tržištu zaplijenila je zagrebačka policija u subotu na autocesti Lipovac - Zagreb. Na naplatnim kućicama Zagreb-Istok su zaustavili Hyundai Lantru grčkih registracija u kojoj su bili grčki državljanin A. A. (62) i Bugarkinja E. T. A. (47).

Policijski pas je pretražio automobil i pozitivno je reagirao, a u nedjelju su nalogom suca istrage policajci pretražili automobil i u posebno izrađenom duplom dnu akumulatora pronašli šest vrećica sa heroinom. 

Droga je bila namijenjena za zapadnoeuropsko tržište, gdje bi njezina vrijednost dosegla cijenu veću od milijun kuna.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • slovoKing 24.12.2013.

    ..tri kile pale a tri tone prošle bez greške..ovo je samo paravan!

  • digić 24.12.2013.

    Kaj su ti bugari mislili da je policija nepismena,imaju oni igrača osim toga sad pred blagdane svi misle da je naj povoljniji trenutak za šverc u kaj se grdo varaju.

  • leo@ 24.12.2013.

    ma kakva dojava...čista slučajnost....Pa najviše su sumnjivi dedeki i bakice koji u starim Hyundai lantrama jure 125 km/h autocestama....oni zicer furaju gudru....nikakva dojava,sve je to sposobnost i istrenirano oko policije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare