To je to što me zanima!

Grk se zapalio ispred banke jer mu nisu htjeli dati novi kredit

Prije 15 mjeseci se isti muškarac zalio benzinom nakon što se žalio kako ne može platiti dugove zbog propale firme. Grčka banka mu ni u petak nije odobrila kredit
Vidi originalni članak

Muškarac (55) u petak se zalio benzinom i zapalio se ispred banke Pirateus u Solunu na sjeveru Grčke. Policija nije otkrila njegovo ime, a izvijestili su kako je u megafon urlao da je u dugovima prije nego se zapalio. Već je od ranije poznat policiji po sličnim incidentima te se navodno već tri puta zapalio u znak protesta.

Prije 15 mjeseci se isti muškarac zalio benzinom nakon što se žalio kako ne može platiti dugove zbog propale firme. Banka mu ni u petak nije odobrila kredit, javlja Daily Mail. Zbog recesije u Grčkoj mnogi poduzetnici su propali. Grčka je u trećoj godini velike krize.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • PRCO 17.09.2011.

    DRUKCIJE CETE PRICATI KAD UDJEMO U EU MENI U AUSTRIJI JE AUSTRIJSKA VLADA IZRACUNALA S KOLIKO LOVE MORAM POMAGATI GRCKOM GOSPODARSTVU A TO IZNOSI 5000€ PO GLAVI STANOVNIKA PA OCE LI JOS NETKO U EU?

  • PRCO 17.09.2011.

    jeste li znali da je grcka lazirala kapital kod ulaska u evropsku uniju a lova je od jedne americke banke a ovi naivci u briselu su popljugali pricu sad ulazimo mi u uniju .............!!?

  • jovanka 17.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare