To je to što me zanima!

Grmoja: 'Imam dokaze da je Plenković zapovijedao DORH-u'

Pozivam Hrvatski sabor da mi skine imunitet, a ja tvrdim da je Andrej Plenković direktno zapovijedao ponašanjem i odlukama DORH-a. Za to imam dokaze, kazao je Grmoja
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja na televiziji N1 teško je optužio predsjednika Vlade Republike Hrvatske, govoreći o posljedicama afere Janaf.

POGLEDAJTE VIDEO: Nepoznato o Andreju Plenkoviću

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Pozivam Hrvatski sabor da mi skine imunitet, a ja s ovog mjesta na vašoj televiziji tvrdim da je Andrej Plenković direktno zapovijedao ponašanjem i odlukama DORH-a. Za to imam dokaze", kazao je Grmoja.

IMA TKO RAZUMIJE 'Nisu svi razumjeli borbu protiv korupcije'. Pa ni sam Plenković

"Neka me tuži i DORH, za klevetu i Andrej Plenković, spreman sam odgovarati, a svoje kolege u Saboru pozivam da mi skinu imunitet", dodao je.

Potom je precizirao:

"Imam određene dokumente koje sam proslijedio", rekao je i objasnio da se s njima "ništa ne događa", zbog čega, kako je rekao, "zato ovo i čini".

Idi na 24sata

Komentari 239

  • Voltaire_ 14.10.2020.

    Gospon Grmonja, samo da dopunim DORH, Policija i sudstvo. :)

  • Voltaire_ 14.10.2020.

    ISTINA !!

  • Topnik55 08.10.2020.

    Grmoja kad imaš čvrste dokaze ,zamrznin svoj mandat pa podnesi privatnu tužbu .dobi ,na sudu ,a nemoj to raditi preko leđa građana.Tada ćeš biti pravi junak,svi ćemo ti se diviti ,kao i jnaštvu Boška Buhe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare