To je to što me zanima!

Grom ga je pogodio u uho, te mu izašao kroz gležanj

Brad se sa psima od oluje sakrio pod drvo. Munja ga je udarila u uho, prošla mu kroz tijelo i izašla na gležanj. S opeklinama su ga prevezli u bolnicu
Vidi originalni članak

Brad Gifford (38) šetao je sa prijateljem svoje pse u engleskom Ketteringu. Odjednom je počeo jak grmljavinski pljusak. Brad se sa psima sakrio pod drvo kako ne bi pokisnuo. Munja jačine 3000 volti pogodila ga je u uho, prošla mu kroz tijelo i izašla kroz gležanj noge. Od jačine udara sprženi Brad pao je nesvijest. Uši, rame, prepone i lijeva noga bile su mu opečene. Njegov prijatelj odmah je pozvao liječnike. Prevezli su ga u bolnicu.
- Uopće se ne sjećam da sam stajao pod drvom i da me udarila munja. Probudio sam se u bolnici i nisam znao što tamo radim. Tjedan dana prije mene u bolnici je bio još jedan muškarac kojeg je udarila munja no on je preminuo. Mislim da sam pravi srećković - zaključio je Brad. Njegovi koker španijeli prošli su bez posljedica jer Brad u trenutku udara groma nije držao uzicu. Unatoč teškim opeklinama, Brad se izvrsno oporavlja. Otpustili su ga iz bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dbanon_ri 03.08.2009.

    Uho? gležanj? ma jeb.. mi se za tebe i tvoje probleme. Imam(o) i mi svojih dovoljno.

  • user_38602 03.08.2009.

    WTF??

  • Gatsby 03.08.2009.

    3000 V :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare