To je to što me zanima!

Nakon Podravkina vidikovca, grom spalio i reklamu tvrtke

Podravkina reklama na vrhu poslovne zgrade izgorjela je nakon udara groma, a prije desetak dana izgorio je i Podravkin vidikovac. Već su naručili novu reklamu...
Vidi originalni članak

Natpis Podravka na vrhu tvrtkine poslovne sedmerokatnice u Starčevićevoj ulici izgorio je noćas tijekom olujnog nevremena oko 4 sata ujutro nakon što je u njega udario grom. 

Direktor korporativnih komunikacija Vedran Šimunović kazao je da su požar gasili koprivnički profesionalni vatrogasci te da osim reklame nije stradala druga imovina Podravke.

- Vatrogasci imaju svoj prostor u krugu tvornice i zahvaljujući tome za samo nekoliko minuta su ugasili vatru. Nova reklama je već naručena i vjerujem da će za nekoliko dana umjesto ružne spaljene table na vrhu tvrtke opet biti svima poznat natpis Podravka.

- Inače, ovo je druga materijalna šteta koju je majka priroda nanijela koprivničkoj prehrambenoj kompaniji - prije desetak dana je u njezin drveni vidikovac u sklopu rekreacijskog centra također udario grom, zapalio ga i toliko oštetio da ga se mora rušiti. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Mengele-x 03.06.2011.

    nadam se da budu na prcu napravili novi vidikovac, već je par godina bio u raspadnom stanju.......sex na vidikovcu je bio nezaboravan :)

  • Tiskar 03.06.2011.

    Ak ih na skoro ne stigne pravde ruka,Božja bu strela i treći put pukla.

  • Arkanđeo Mihael 03.06.2011.

    Zamjerili se Polančecu pa im je rekel "Strela Božja vu te pukla" i Bog ga je čuo i uslišao.Pa sad nek vele da nema Boga

Komentiraj...
Vidi sve komentare