To je to što me zanima!

Grom u Srbiji ubio curicu (11) dok se igrala kraj svoje kuće

Curica je na mjestu poginula nakon što ju je pogodio grom dok je bila na otvorenoj livadi kraj kuće. Njene sestre nisu ozlijeđene, iako ih je grom odbacio par metara
Vidi originalni članak

Curica (11) poginula je u srijedu popodne nakon što ju je udario grom dok se sa sestrama igrala na livadi u srpskom selu Sovljak kraj Uba. Njene sestre nisu ozlijeđene, iako ih je grom odbacio nekoliko metara. 

Djevojčica je bila na livadi koja je odmah kraj kuće u kojoj stanuje, a u blizini livade nema visokih stabala, piše Blic. Njena majka ispričala je kako je u tom trenutku bila u kući sa sinom, a grmljavina se jedva čula. Dodaje kako je u jednom trenutku jako sijevnulo te je čula glasni prasak, koji ju je podsjetio na eksploziju. Ističe da je istrčala pred kuću i vidjela djevojčice kako leže na livadi 'kao da ih je netko pobacao'. 

Majka je ispričala kako je njena kćer na tjemenu i na koljenu imala rane. Pokušala joj je pomoći zatrpavajući ju zemljom, ali je već bilo kasno. Susjedi su ispričali kako je grom udario tako jako da se činilo kao da je potres.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • amsterdam110 27.05.2011.

    grom je upravo najneozbiljnije shvacena prirodna opasnost ,i ja ga se bojim kao i moja djeca

  • user_96175 27.05.2011.

    stvarno grozno!! jadno dijete a i svaka čast majci koja je i u tom trenu ostala toliko prisebna da je pokušala pomoći!! najiskrenija sućut obitelji!!! samo me zanima što sad misle oni pametnjakovići koji su se naslađivali nekim glupim forama o članku o djevojčici i mobitelu kad je udario grom!!! samo lupajte minuse jer ste vi pravi minusi!!! s prirodnim pojavama nažalost nema šale!!

  • pri gori 27.05.2011.

    žao mi je djeteta,nešto su česte nesreče s udarom groma u zadnje vrijeme ,nekad su stari ljudi pričali za ovo da kada nekoga pogodi grom zatrpava se zemljom jer to izvlači elektricitet ,neznam koliko je to učinkovito

Komentiraj...
Vidi sve komentare