To je to što me zanima!

Grubišić: Svećenici bježe od mene, ne žele me ni pozdraviti

Mislim da svi, pa i Crkva moraju ponijeti dio tereta društva u krizi. Neki svećenici se ne slažu sa mnom. Neki me pozdrave, a drugi se boje da ih ne vide sa mnom
Vidi originalni članak

24express: Da su sada izbori, postali biste gradonačelnik Splita. Prema anketama premoćno vodite ispred SDP-a, HDZ-a i Željka Keruma. Jeste li to očekivali?!

Ja se uopće nisam kandidirao ni za funkciju gradonačelnika ni za župana, a ni Nacionalno vijeće Saveza još o tome niti je raspravljao niti donijelo bilo kakvu odluku. Naravno da mi je drago što bi me građani odabrali za te funkcije, i trudio bih se da ih ne iznevjerim za koju god da se odlučimo.

24express: Hoćete li se onda kandidirati za gradonačelnika Splita?

O tome je još rano govoriti i donositi odluke. Nadam se da će Vijeće na vrijeme to učiniti, a ja ću također na vrijeme donijeti odluku o prihvaćanju ili neprihvaćanju jedne od tih dužnosti.

24express: Je li istina da vam je SDP ponudio da se ne kandidirate za gradonačelnika, ali će Vas oni, zauzvrat, podržati da postanete župan Splitsko-dalmatinske županije?

O tome je bilo razgovora, no nije postignut nikakav dogovor jer Savez ne koalira s političkim strankama prije izbora.

24express: Tko vas je uopće kontaktirao iz SDP-a? Oni su navodno objasnili da ste već u godinama kada bi Vam teško bilo voditi grad.

Bilo je više predstavnika koji su vodili razgovore, ali nije postignut nikakav dogovor iz naših statutarnih razloga.

24express: Navodno Vas je kontaktirao i Kerum kako biste išli zajedno na izbore?!

Gospodin Željko Kerum nije sa mnom kontaktirao u svezi izlaska na izbore.

24express: Imate li plan što bi trebalo sve napraviti u Splitu da se situacija popravi?

Dolaskom novih ljudi, nadam se, započela bi nova dionica u razvoju Splita. Naime mi u Splitu imamo preko 500 članova, a od toga je 64% s visokom stručnom spremom.     

>>> Više pročitajte u novom broju 24sataExpressa.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • Slavonka52 14.10.2012.

    Pop je pop a bob je bob.Moras se odlucit.

  • Cro Cop 14.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Gemmini 14.10.2012.

    E sad znaš , da je u vašim propovjedima ona silna ljubav do bližnjega svoga , jedna najordinantnija laž. Više te poštujem ja, obićna komunjara i antikrist, nego tvoja crnomantijaška braća.

Komentiraj...
Vidi sve komentare