To je to što me zanima!

Grubišno polje: U okolici kuće uzgajao 151 stabljiki marihuane

Policajci su u dvorištu kuće 37-godišnjaka pronašli 151 stabljiku visine od 0,15 metara do preko dva metra. Našli su i suhu biljnu materiju nalik na marihuanu te sve poslali na vještačenje
Vidi originalni članak

Iz bjelovarsko-bilogorske policije pohvalili su se kako su u široj okolici Grubišnog polja pronašli plantažu marihuane.

Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru u srijedu su policajci pretražili dom i druge prostore u jednom naselju u široj okolici Grubišnog Polja čiji je vlasnik 37-godišnjaka. Cilj je bio pronaći predmete i tragove koji ga povezuju s kaznenim djelom nedozvoljena proizvodnja i promet drogama. 

- Obavljenom pretragom je u dvorištu obiteljske kuće pronađeno ukupno 151 stabljika nalik na opojnu drogu marihuanu visine od 0,15  do 2,24 metra - izvijestili su iz policije dodavši da su stabljike počupali te oduzeli vlasniku kuće.

- U samoj obiteljskoj kući pronađena je manja količina suhog lišća nalik na marihuanu, PVC kutijica s malo zelene suhe biljne materije nalik na marihuanu i dvije drobilice te su i ti predmeti oduzeti - kažu iz policije.

Izuzete stabljike i zelenu biljnu materiju dostavit će uz nalog na vještačenje te će nakon zaprimljenih rezultata bit podnijeti adekvatne prijave.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Maligreen 25.07.2020.

    Da je imao OPG nebi ga dirali

  • 25.07.2020.

    bolje i to nego kad upališ tv pa ti stan smrdi po tamjanu

  • dvadesetčetverosatnivirusić 25.07.2020.

    droti nemreju na parkingu prepoznati ni vlastiti auto a gdje bi u vrtu vrstu trave...kaj pišete nebuloze...da nema "dobrih i pažljivih" suseda, malo sutra bi ovi kaj našli

Komentiraj...
Vidi sve komentare