To je to što me zanima!

Grude: Jerko Lijanović za glas davao 100 KM?

U Grudama je biračima, ako glasaju za neovisnu listu Jerka Ivankovića Lijanovića, nuđena kuverta sa 100 konvertibilnih maraka što je oko 377 kuna
Vidi originalni članak

Uz novac dobije se i zahvalnica potvrdilo je za Pincom.info nekoliko anonimnih birača. Policija je privela one koji su građanima nudili novac, a o svemu će biti obaviješteno i Državno izborno povjerenstvo. Osim Lijanovića koji je dijelio novac, predizbornu šutnju prekršio je i HSP koji je biračima slao SMS poruke.
GONG je istaknuo kako je u Mostaru nestao zapisnik o radu biračkog odbora, dok se u Širokom Brijegu ne poštuje tajnost glasovanja. Inače, prema neslužbenim informacijama, iz izbornog stožera HDZ-a za 11. izbornu jedinicu do 12 sati , na području cijele BiH glasalo je oko 18.000 birača, državljana Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sreca35 26.11.2007.

    Neznam kojeg vraga mu i daju da se kandidira, kad se zna da je preverant.Ne samo on vec sva braca. Radnici šljakaju bez plaće a ovako kupi glasove. Treba ga kazniti ..Pitam se koga on to prestavlja..Ili mu je stalo da samo napuni svoj džp , lopovski posljeratni tajkun, koji je kupio mrtve krave po Bosni pa ih prodavao jadnom narodu..

  • banja 25.11.2007.

    Ma nemojte tako na njega nije on sig. radio , da on ima para dao bi place svojim radnicima !!! xaxaxax

  • demian_ekv 25.11.2007.

    ja bi glasao za njega...

Komentiraj...
Vidi sve komentare