To je to što me zanima!

Grupu podrške za policajca koji je tukao Ajkića ugasili

Na Facebooku je osnovana grupa podrške za policajca Kristijana Majića koji je pretukao Alena Ajkića (20). Grupu su u utorak rano ujutro ugasili
Vidi originalni članak

Na Facebooku je osvanula grupa koja se zove 'Potpora Karlovačkom policajcu Kristijanu M. i njegovim kolegama' u kojoj više od 1100 članova pruža podršku policajcu Kristijanu Majiću koji je brutalno pretukao Alena Ajkića (20). Osnivač grupe je Antun Šlat, a glavni dispečer Vladimir Omrčen. Obojica su djelatnici karlovačke Hitne pomoći, koja se odmah ogradila od takvih stavova svojih djelatnika. Nakon što je u medijima objavljena vijest da grupa postoji, u utorak ujutro je ugašena. Grupu su činili većinom policajci, od kojih je jedan napisao kako je 'tolerancija prema Ciganima podignula veliku prašinu', ali da će se 'kad tad pokazati tko je kriv, a tko nevin'. Osnivač grupe kaže da ju je osnovao jer se je u medijima previše pozivalo na linč policajaca, te da je za svaki sukob potrebno dvoje, te da ni ovaj slučaj nije iznimka, prenosi Jutarnji list. Jedan od Majićevih kolega u svom komentaru kaže kako bi da je on bio s Kikijem kao nekad u ona dobra stara vremena, dotične delinkvente vatrogasci skidali s bandere. U drugom pak komentaru stoji kako bi građani ove zemlje već jednom trebali shvatiti da pošteni policajci poput Kristijana čuvaju njih, a nažalost završe u zatvoru kad ih napada takvo smeće kao što je Ajkić i njemu slični. Načelnik OKC-a PU karlovačke Dražen Lauš rekao je da će o svemu izvijestit načelnika, te da će o cijelom slučaju raspravljati na kolegiju u utorak.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Harauvatis 12.04.2010.

    Zašto Cigu koji ide u 1.B nitko ne smije dirati? Zato jer mu tata ide u 8.A

  • mit 12.04.2010.

    neznam da itko u ovoj zemlji ima kakvo dobro iskustvo s ciganima

  • pula201 12.04.2010.

    prvo neka se smjeni vrh policije i neka se postroži i produži policijska škola, a ne oni nakon par mjeseci \"škole\" počnu se praviti važni i mlatiti ljude oko sebe i glumiti najveće šerife u selu, gradu.... ne podržavam u ovom konkretnom slučaju ni ovog maloga ni policajce!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare